Birštoniečiams dovanoti muzikiniai renginiai

Birštoniečius visą gruodžio mėnesį džiugina kalėdiniai renginiai, mugės ir koncertai. Paskutinę savaitę prieš šv. Kalėdas jų buvo ypač gausu.

Birštono meno mokykloje kalėdiniai vakarai antradienį prasidėjo pagrindinio ugdymo specialybių mokinių koncertu. Gruodžio 19-ąją vyko įspūdingas ansamblių vakaras. Buvo nurodytas net aprangos stilius – „Kalėdinė kaukė“. Kitais vakarais mokinių tėvelius ir atėjusius svečius džiugino ankstyvojo ir pradinio ugdymo specialybių bei mušamųjų specialybės mokinių koncertai.

Penktadienio vakarą kurorto gyventojai ir svečiai buvo pakviesti į tradicinį Birštono meno mėgėjų kolektyvų koncertą. Dainavo kultūros centro moterų choras „Aušrinė“, vadovaujamas Aldonos Armonienės (koncertmeisterė Olga Zubavičienė), šoko Birutės Brazdžiūtės šokių kolektyvas „Kupolė“, Virginijos Bankauskienės vadovaujamos „Aguonėlės“ šokėjai, o taip pat ir vyresniųjų šokėjų grupė „Jievaras“.

Kultūros centro scenoje dainavo ir šoko folkloro ansamblis „Raskila“, gražiai sukosi Ilonos Aksenavičienės vaikų šokių kolektyvas „Vėjas“, linksmų melodijų pynę padovanojo Algimanto Jasbučio kaimo kapela.

Savo dainavimu džiugino Džesika, Giedrė ir Dovydas, Aušra ir Justinas bei Birštono vienkiemio darželio mokyklos kolektyvas.

Labai smagu buvo ir mažiesiems, ir vyresniesiems, nes Kalėdų Senelis buvo žaismingas ir dosnus visiems, kaip ir dera prieš šventes.

Stasė Asipavičienė

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close