Siponių krašto bendruomenė sėkmingai įgyvendino projektą.

  Siponių krašto bendruomenė sėkmingai įgyvendino projektą „Siponių krašto bendruomenės kaimo žmonių bendruomeniškumo stiprinimas“. 2015 m. balandžio mėnesį buvo pateikta paraiška Lietuvos Žemės ūkio ministerijai, gauti paramai šio projekto įgyvendinimui.

  Projekto įgyvendinimui gauta 2921,59 Eur parama, iš jų 2483,36 Eur iš Žemės ūkio ministerijos, likusia suma 438,23 Eur bendruomenę remia ir lėšas skyrė Birštono savivaldybė taryba. Projektas sėkmingai įgyvendintas.

  Iš gautų Lietuvos Žemės ūkio ministerijos ir Birštono savivaldybės lėšų įsigytas inventorius padės telkti Siponių krašto bendruomenės žmones bendravimui ir bendradarbiavimui. Įsigyta renginių įgarsinimo aparatūra pagerins organizuojamų renginių kokybę, pilnai įrengtas darbo kabinetas: įsigyti biuro baldai, kompiuterinė įranga.

  Stipri materialinė bazė Siponių krašto bendruomenei padės ieškoti naujų idėjų, naujų darbų, kuriant gražų, draugišką žmonių bendravimą ir bendradarbiavimą savo krašte.

  Siponių krašto bendruomenė

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close