Petankės sezono uždarymo turnyro nugalėtojai – Vytautas Gedminas ir Robertas Travkinas

Spalio 24 dieną, šeštadienį, Birštone vyko petankės sezono uždarymo turnyras. Jame dalyvavo 19 komandų (dvejetų) iš Birštono, Šiaulių, Vilniaus, Kauno ir Venspilio (Latvija). Po ilgo, įtempto ir permainingo žaidimo nugalėtojais tapo „ZORO“ komanda – Vytautas Gedminas ir Robertas Travkinas.

 

Antrą vietą užėmė „A3 Karo“ komanda – patyrę petankės meistrai iš Kauno Nerijus Kukcinavičius ir Tautvydas Alenskas. Trečioji prizinė vieta atiteko irgi šio žaidimo senbuviams, komandai „JOJO“ – Rolandui Kukcinavičiui ir Linui Budrikui.

Nuo prizininkų mažai atsiliko ir ketvirtosios vietos laimėtojai iš Kauno, šeimyninis duetas „BigBalls“ –Paulius ir Laima Alšauskai.

Iš turnyre dalyvavusių 19 komandų net trys buvo iš Birštono: „ZORO“ (V. Gedminas ir R. Travkinas), pelnę nugalėtojų titulą, „APČI“ (Irma Gedminaitė ir Paulius Bagdanavičius), užėmę 7 vietą, ir „Banginukas“ (Darius Mankauskas ir Linas Andriekus), turėjęs tenkintis 13 vieta. Birštonietis Kęstutis Pranculis žaidė poroje su viešnia iš Ventspilio Inga Apmane, todėl ir jų komanda vadinosi „LitLat“. Jie turnyrinėje lentelėje užėmė 12 vietą.

Varžybų nugalėtojams ir prizininkams apdovanojimus įteikė turnyro teisėja ir sekretorė Greta Gedminaitė.

Žiemos metu petankė nežaidžiama, o pavasarį šios sporto šakos atstovai vėl rinksis į atidarymo turnyrą, kuris visada vyksta Kaune.

ZORO komanda 1 vieta

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close