„Vytautas“ ir toliau triumfuoja

Šeštadienį Utenoje vykusiose Lietuvos krepšinio lygos (LKL) rungtynėse „Vytautas“ negailestingai sutriuškino Utenos „Juventus“ rezultatu 58:79 (14:20, 9:9, 18:18, 17:22) ir dar labiau įtvirtino savo vietą LKL turnyrinėje lentelėje šalia „Žalgirio“ ir „Lietuvos ryto“. Varžybose daugiausiai taškų „Vytautui“ pelnė Vilmantas Dilys – 22.

Šiuo metu LKL lyderis yra Kauno „Žalgiris“, kurio sąskaitoje – 6 pergalės iš 6 rungtynių. Po 5 pergales ir po vieną pralaimėjimą prieš „Žalgirį“ iš tiek pat rungtynių turi Vilniaus „Lietuvos rytas“ ir Prienų-Birštono „Vytautas“. Kuri iš „Žalgiriui“ nusileidusių komandų stipresnė, paaiškės lapkričio 7 d. Vilniuje. Artimiausios „Vytauto“ rungtynės namuose – spalio 31 d. Prienuose „Vytautas“ susitiks su paskutinėje turnyrinės lentelės vietoje esančia Alytaus „Dzūkija“. Varžybų pertraukos metu koncertuos legendinės grupės „Poliarizuoti stiklai“ lyderis Šarūnas Mačiulis.

DSC_4873

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close