Prienų-Birštono „Vytautas“ – šalia grupės lyderių

Spalio 18 d. Lietuvos krepšinio lygos (LKL) rungtynėse Prienų-Birštono „Vytautas“ išvykoje rezultatu 82:87 (27:18, 9:32, 20:20, 26:17) įveikė Klaipėdos „Neptūną“. „Vytautui“ daugiausiai taškų pelnė Gytis Sirutavičius (19) ir Laimonas Kisielius (18). Tai jau ketvirtoji „Vytauto“ pergalė LKL čempionate iš 5 žaistų rungtynių. „Vytauto“ krepšininkai kol kas nusileido tik „Žalgirio“ krepšininkams ir įsitvirtino trečioje čempionato turnyrinės lentelės pozicijoje. Antroje vietoje su 5 pergalėmis iš 5 rungtynių laikosi „Žalgiris“, pirmoje su tokiu pačiu krepšeliu – „Lietuvos rytas“. „Lietuvos ryto“ ir „Vytauto“ akistata numatyta lapkričio 7 d. Vilniuje, „Lietuvos ryto“ arenoje. Namuose, Prienų daugiafunkciame sporto komplekse, „Vytauto“ krepšininkai su „Lietuvos rytu“ susitiks lapkričio 28 d.

DSC_0599

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close