Moksleivių susitikimas su „žvaigždėmis“

Birštono gimnazijos moksleiviai, lankantys mitybos ir turizmo pamokas , kartu su Jaunųjų šaulių būreliu ir mokytoja Nijole Juozaitiene rugsėjo 29 d. buvo išvykę į Vilnių, į LRT televizijos studiją, kur dalyvavo laidos „Kvieskite daktarą“ filmavime.

Atvykusius į Vilnių moksleivius pasitiko LRT televizijos atstovė, kuri supažindino su LRT televizijos studijomis bei vykdomu darbu. Ekskursijos metu moksleiviai sutiko daug „žvaigždžių“. Kadangi tą dieną buvo filmuojama laida „Dainų daina“, tai moksleiviai turėjo galimybę įsiamžinti ir netgi pabendrauti su šios laidos dalyviais. Po ekskursijos birštoniečiai dalyvavo laidos „Kvieskite daktarą“ filmavime, kuriame turėjo galimybę pamatyti Viliją Matačiūnaitę, atstovavusią Lietuvai Eurovizijoje, bei aktorių Dominyką Vaitiekūną. Moksleiviai galėjo iš arti pamatyti, kaip vyksta laidos, koks tai sunkus, bet įdomus darbas, kiek laiko ir jėgų reikalauja vienos laidos filmavimas. Laidoje „Kvieskite daktarą“ buvo kalbama apie akmenligę, apie pieno naudą mūsų organizmui. Moksleiviams labai patiko pasakojimas apie šokolado naudą bei neigiamas savybes. Jie įsitikino, kad sveikiausias yra juodasis šokoladas, o baltame nėra nei pieno, nei kakavos. Moksleiviai dėkoja mokytojai N. Juozaitienei už suteiktą galimybę pabūti vieną dieną  su „žvaigždėmis“, dalyvauti netradicinėse mitybos pamokose, „pasimatuoti“ operatoriaus  ar režisieriaus, žurnalisto ar žinių vedėjo profesijas. Nors namo visi grįžo vėlai ir pavargę, bet patirtų įspūdžių užteks ilgam…

 

Brigita Šabasevičiūtė

12092163_1059061850792597_870497813_n

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close