Informacija apie naudojimosi lauko krepšinio, tinklinio aikštelėmis ir miesto stadionu apmokestinimą

Informuojame, kad 2014 m. spalio 3 d. sprendimu „Dėl Birštono sporto centro teikiamų paslaugų kainų nustatymo“ buvo nustatyti lauko krepšinio ir tinklinio aikštelių nuomos įkainiai. Papildomai norime paaiškinti, kad įkainiai nustatyti ir galioja tik komandoms, organizuotoms grupėms, bet ne asmeniui. Organizuotos grupės nurodytą mokestį gali susimokėti Sporto centre (B. Sruogos g. 18, Birštonas). Šie įkainiai netaikomi ir Birštono gimnazijos, Sporto centro sportininkams. Taip pat norime patikslinti, kad organizuotos grupės Birštono miesto stadione gali žaisti, treniruotis tik prižiūrint Sporto centro treneriams. Šiuo metu treniruotės vyksta antradieniais ir ketvirtadieniais, o nuo rugsėjo 1-osios papildomai vyks ir šeštadieniais.

Dėl išsamesnės informacijos skambinti tel. +370 686 63648 arba kreiptis į Sporto centrą (B. Sruogos g. 18, tel. 8 319 65 640, sportas@birstonas.lt).

 

Birštono sporto centro informacija

IMG_0721

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close