Susitikimas su partneriais iš Alytaus rajono VVG

Liepos 27 dieną Birštono savivaldybės mažojoje salėje vyko Birštono savivaldybės merės Nijolės Dirginčienės susitikimas su Alytaus rajono vietos veiklos grupės pirmininke, projektų vadove Vida Vrubliauskiene.

 

Susitikime taip pat dalyvavo Strateginio planavimo ir investicijų skyriaus vedėja Jovita Tirvienė, Birštono seniūnijos seniūnas Jonas Kederys.  Susitikimo metu buvo aptartas vietos veiklos grupės bendradarbiavimas, vietos plėtros strategijos ir bendrų projektų rengimas, aptartos tikslinės sritys, prie kurių įgyvendinimo turi prisidėti vietos veiklos grupė. Kaip prioritetinės, įgyvendinant vietos plėtros strategiją buvo įvardintos šios sritys: jaunimas, darbo vietų kūrimas, skurdo mažinimas, aplinkosauga, inovacijos, smulkių verslų kūrimas.

Rugpjūčio 27–28 dienomis numatytas Birštono vietos veiklos grupės ir Alytaus r. vietos veiklos grupės susirinkimas, kurio metu bus svarstomi tolesnio bendradarbiavimo, projektų rengimo klausimai.

 

Birštono savivaldybės informacija

 

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close