Trečiadienį Kaune Europos taurės turnyro A grupėje „Prienų“ krepšininkai rezultatu  84:66 (21:17, 30:17, 13:19, 20:13) sudorojo be pralaimėjimų žengusią Nymburko ČEZ komandą (Čekija) ir iškopė į turnyrinės lentelės  viršūnę.

Susitikimą dvitaškiu pradėję čekų krepšininkai greit buvo sustabdyti ir po prieniškių spurto atsiliko net 7 taškais. Vėliau mūsiškių persvara dar labiau išaugo (15:4), bet pirmas kėlinys baigėsi tik keturių taškų skirtumu (21:17).

Antrajame kėlinyje šauniai sužaidusi Virginijaus Šeškaus kariauna įpusėjus varžyboms jau pirmavo rezultatu 51:34.

Trečiąjį kėlinį atkakliau pradėję čekai šiek tiek aptirpdė „Prienų“ ekipos pranašumą, o po Žygimanto Janavičiaus techninės pražangos beliko vos 7 taškų skirtumas. (58:51).Vis tik mūsų vyrai nesugniužo ir trečiąjį kėlinį baigė rezultatu 64:53. Paskutinį  ketvirtį vėl pranašesnė buvo „Prienų“ komanda. Prieniškiai toliau negailestingai triuškino čekus ir varžybas baigė pergalingu rezultatu 84:66.

 „Prienams“ Žygimantas Janavičius pelnė 16 tšk., Arminas Urbutis ir Gediminas Orelik po 15, Siim Sander Vene –13, Gintaras  – 12 (7 atkovoti kamuoliai), Artūras Milaknis – 8, Artūras Valeika – 5.

Atsakomosios varžybos Čekijoje vyks lapkričio 28 d.

Lapkričio 24 d. Lietuvos krepšinio lygos rungtynes Prienuose „Prienai“ žais su „Šiaulių Triobet“. Pradžia 17 val. 15min.

Šiaulių komanda turnyrinėje lentelėje yra ketvirta. Pirmi – „Prienai“, antras „Žalgiris“, trečias – „Lietuvos rytas“.

 

Informaciją parengė O. Valkauskienė

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close