Birštono seniūnijos sporto žaidynėse

Šeštadienį, birželio 27 dieną, Birštono seniūnijos universaliame aikštyne vyko Birštono seniūnijos IX sporto žaidynės, kurios pasižymėjo dalyvių gausa bei rungčių įvairumu.

Sporto šventės atidarymo metu dalyvius pasveikino Birštono savivaldybės mero pavaduotojas Vytas Kederys ir seniūnas Jonas Kederys.

 

Krepšinio rungtyje dalyvavo 5 jaunių komandos ir 6 vyrų komandos 3×3. Po varžybų paaiškėjo ir nugalėtojai – tarp vyrų pirmąją vietą laimėjo „Olimpo“ trejetas, antrą – „Nika“, o trečiąją prizinę vietą iškovojo „Žvėrys-1“ . Jaunių grupėje geriausiai pasirodė ir tapo nugalėtojais „Ginio pajėgos“, antrąją vietą laimėjo „Nelošiantys kašiorai“, trečią vietą pavyko iškovoti „Naujokų“ trejetui.

Tinklinį žaidė 8 komandos po 4 žaidėjus. Pirmąją vietą laimėjo „Makintošai“, antrąją – „Nemajūnai“, o trečią – „Adido“ komanda.

Šachmatų žaidime moterų grupėje lydere tapo Oksana Grigaliūnienė, antrą vietą užėmė jos dukra Oksana Grigaliūnaitė, o trečią – Neringa Juozaitytė. Šaškių rungtyje pirmąją vietą vėl laimėjo Oksana Grigaliūnienė, antrąją – Neringa Juozaitytė, trečią – Diana Grigaliūnaitė.

Labai atkaklios kovos vyko tarp šachmatininkų ir šaškininkų vyrų. Kadangi patys pajėgiausi žaidėjai buvo išvykę į varžybas Kaune, tai šį kartą lyderiai buvo visai kiti. Pirmąją vietą laimėjo Justas Martusevičius, antrą – Linas Andriekus, trečią – Tadas Janulis. Šaškių žaidime pirmąją vietą iškovojo Giedrius Kandrotas, antrą – Leonardas Palaikis, trečią – Justas Martusevičius.

Pasagą mėtyti geriausiai sekėsi Ramūnui Mulerčikui, kuris surinko 190 taškų ir laimėjo pirmąją vietą. Antra vieta atiteko Gintautui Daukševičiui, o trečioji –Ramūno žmonai Kristinai Mulerčikienei.

Daug buvo dalyvaujančių smiginio rungtyje, tačiau laimėjo taikliausią akį ir mikliausią ranką turintys dalyviai. Smiginio rungtyje taikliausias buvo irgi Ramūnas Mulerčikas, į kurio sąskaitą įrašyti net 479 taškai, antra – Lina Kamarauskienė su 466 taškais ir trečias – Šarūnas Revuckas, surinkęs 447 taškus.

Virvės traukimo rungtyje „Vienkiemio“ komanda 2: 0 nugalėjo „Žvėris“. Stiprybės paslaptis – „Vienkiemio“ komandoje buvo dvi moterys… O kur moterys – ten jėga.

Svarsčio (16 kg) kilnojimo rungtyje nugalėtoju tapo K. Pranckevičius, iškėlęs svarstį 73 kartus, antras buvo E.Viržantas (56 kartus) ir trečias – K. Bakūnas (49 kartus).

Mini futbolo varžybose dalyvavo 9 komandos. Po finalinių varžybų paaiškėjo, kad pirmąją vietą laimėjo „Žvėrys“, įmušę 6 įvarčius, antrą – „Kalniečių“ komanda su 3 įvarčiais, o „Žibutės“ liko „ant ledo“, neįmušė nė vieno įvarčio.

Nugalėtojams apdovanojimus medalius, diplomus ir taures įteikė Birštono savivaldybės mero pavaduotojas Vytas Kederys ir Birštono seniūnas Jonas Kederys.

Visą sporto renginį puikiai organizavo ir teisėjavo Birštono sporto centro treneriai, vadovaujami direktoriaus Sauliaus Smailio, bei seniūno komanda.

DSCF1676

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close