Sklandytojai įveikė per 3000 km

Sekmadienį Pociūnuose baigėsi 2015 m. Lietuvos atviros klasės sklandymo čempionatas. Nuo gegužės 24 iki birželio 7 d. 23 dalyviai iš Lietuvos bei Latvijos turėjo įveikti 12 užduočių bei per 4000 km, tačiau dvi užduotys buvo atšauktos, o oreiviai įveikė tik per 3000 km. Susumavus rezultatus paaiškėjo, kad čempionatą laimėjo Gintaras Drevinskas iš Biržų, surinkęs 8480 taškų. Jis geriausiu rezultatu įveikė net tris užduotis. Antroje vietoje su 8318 taškų liko Vladas Motūza iš Kauno. Na, o trečią vietą, surinkęs 8118 taškų, užėmė Kauno apskrities aviacijos sklandymo klubo direktorius Vytautas Sabeckis. Atliekant vienuoliktą užduotį – apskrendant Bagrėną, Seinus, Raudonę ir Šventežerį (iš viso – 340 km), jam pavyko surinkti 1000 iš 1000 galimų taškų.

 DSC_6670

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close