Varėniškiai susižavėjo Birštonu

Gegužės 7 dieną Birštone lankėsi grupė Varėnos neįgaliųjų centro atstovų.

 

Kartu su savo vadove Dovile Česnulevičiūte ir Birštono gimnazijos mokytoja Nijole Juozaitiene, kuri buvo gide po mūsų kurortą, svečiai lankėsi Nemuno kilpų regioniniame parke, apžiūrėjo „Eglės” sanatoriją, pasivaikščiojo po centrinį parką skulptūrų taku, išbandė treniruoklius.

Birštono muziejuje svečiams Irma  Kereišienė vedė edukacinę pamokėlę „Prakalbink tautodailės raštą“, kurioje neįgalieji tautodailės raštais dekoravo vaistažolių maišelius. Pasirodo, jie Varėnoje augina vaistažoles ir pardavinėja mugėse.

Vėliau svečiai aplankė ir neįgaliųjų centrą Birštone, pabuvojo Turizmo informaciniame centre. Visus labai sutelkė  pietūs ant Vytauto kalno ir daina prie Vytauto paminklo.

Pabuvoję „Tulpės“ sanatorijoje, svečiai išvyko  į Nemajūnų dienos centrą, kur juos maloniai priėmė  direktorė  Irena Šliaužienė ir supažindino su čia vykdoma veikla.

Varėniškiai buvo sužavėti Birštonu, jo švara, grožiu ir žadėjo progai pasitaikius dar apsilankyti.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close