Lietuvių kurta elektroninio dienyno mobilioji programėlė nukonkuravo interneto grandus

Lietuvoje paplito naujas būdas sekti vaikų mokymosi pasiekimus – tėvai vis dažniau tai daro išmaniuoju telefonu. Vos startavusi, nauja elektroninio dienyno TAMO mobilioji aplikacija „TaMobiliems“ tapo sparčiausiai populiarėjančia programėle Lietuvoje ir pagal vartotojų skaičiaus augimą spėjo aplenkti net tokių grandų kaip „Facebook“, „Skype“ ar „Instagram“ aplikacijas.

Balandžio 8-ąją pasirodžiusi nauja TAMO mobilioji aplikacija, skirta išmaniesiems telefonams su „Android“ operacine sistema, akimirksniu patraukė tėvų dėmesį ir šiuo metu programėlė pagal populiarumą yra pirmoje vietoje šalyje. Ją atsisiuntė per 26 tūkst. vartotojų.

Jo teigimu, tėvų mobilumo poreikį patvirtina tai, kad net ketvirtadalis tėvų elektroninį TAMO dienyną nuolat stebi tik mobiliojoje naršyklėje. Labiausiai tėvai domisi mokinių reitingu klasėje, namų darbų atlikimu, gaunamais pažymiais, taip pat skaito mokyklos bendruomenės pranešimus.

„TaMobiliems“ yra pirmaujančios Lietuvoje e-švietimo kompanijų grupės „TAMO grupė“ produktas. Grupei priklausančios įmonės taip pat sukūrė tokius e.švietimo produktus, kaip elektroninis TAMO dienynas, edukacinės internetinės sistemos egzaminatorius.lt bei e-pratybos.lt. Kartu su parteriais „TAMO grupė“ vysto projektą „A. Mokykla“, kuris apima mokinio pažymėjimo funkcijų išplėtimą elektronine pinigine, elektroniniu raktu, viešojo transporto ir bibliotekos skaitytojo bilietu.

versliukai_tamo_0

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close