Akcija „Darom“ Jiezno apylinkėse

Balandžio 25 dieną jaunieji šauliai dalyvavo akcijoje ,, Darom 2015″. Gausus jaunuolių būrys buvo suskirstytas į tris grupes. Prie švaros akcijos prisidėjo ir Jiezno seniūnas A. Bartusevičius, Jiezno gimnazijos direktoriaus pavaduotoja D. Bajorienė, jaunųjų šaulių vadovas S. Žalys ir net mokinius vežiojęs vairuotojas! Visos grupės dirbo skirtingose vietovėse: vieni tvarkė Verknės krantus, kiti – Jiezno medžiotojų namelio aplinką, treti vyko į Strazdiškes. Darbas vyko sklandžiai ir be barnių. Linksmai besišnekučiuodami ir juokaudami jaunieji šauliai bematant pririnko kelias dešimtis maišų šiukšlių! Buvo nemažai ir keistų radinių: kėdės, apsamanoję aukštakulniai, sutrūniję lovos, televizoriai ir t.t. Akcijoje apsieita be nelaimių ir traumų. Jaunuoliai sutvarkė apylinkes ir dabar galės leisti laisvalaikį švarioje ir tvarkingoje aplinkoje. Mokiniai tikisi, kad kasmet gausėjantis talkininkų būrys sutvarkys dar daugiau jų pamėgtų, bet, deja, užterštų šiukšlėmis vietovių. O galbūt netgi surinks šiukšles nelaukdami kitų metų akcijos.

unnamed (3)

  Eglė Vinskaitė ir Aistė Valtaraitytė                           

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close