Įkurta Paprienės bendruomenė

           Šį pirmadienį, balandžio 27 d. prie koplytstulpio įvyko steigiamasis Paprienės bendruomenės susirinkimas. Jame dalyvavo 25 Paprienės gyventojai, kuriuos sieja bendras tikslas – noras kurti gražesnę aplinką bei noras bendrauti.

           Kaimyniškai visi aptarė esančias aktualiausias problemas – gatvių apšvietimą, tilto per Nemuną nevalymą, kanalizacijos, šaligatvių, sustojimo prie degalinės nebuvimą. Taip pat su nostalgija buvo prisimintos dainų slėnyje (estradoje) vykusios šventės ir išsakytas noras atgaivinti puikioje vietoje esančią teritoriją renginiams.

           Steigiamajame susirinkime buvo išrinkta bendruomenės pirmininkė (J. Zailskienė) ir valdyba (L. Kalantienė, S. Dumalakienė, S. Visockas, E. Jakimavičiūtė, V. Kižienė, P. Marčiulaitis). Jie įpareigoti juridiškai įregistruoti bendruomenę ir sukviesti visus į antrąjį susirinkimą, kuriame bus svarstomi artimiausi Paprienės bendruomenės darbai.

DSC_4425

Edita Jakimavičiūtė

Paprienės bendruomenės valdybos narė

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close