„Nemuno būsto“ avarinė tarnyba gedimus šalina neskaičiuodama valandų

Daugiabučių namų, kuriuos prižiūri bendrovė „Nemuno būstas“, gyventojai žino, jog atsitikus nelaimei jie nebus palikti likimo valiai. Įmonėje visą parą veikiantis skambučių centras nepraleidžia nė vieno gyventojo skambučio, o 24 valandas per parą budintis avarinė tarnybos ekipažas pasirengęs nedelsiant lokalizuoti avarijos židinius.

DSC_0011

Visą parą ir be poilsio dienų budinti „Nemuno būsto“ avarinė tarnyba mieste neturi analogų. Tai vienintelė įmonė, kurį operatyviai ir 24 valandas per parą sprendžia su būsto priežiūra susijusius klausimus. Gyventojai net juokauja, kad jei ne nuolat mieste budintis avarinės tarnybos ekipažas, ištikus elektros, šildymo, santechnikos ar nuotekų sistemų gedimui, jie susidurtų su rimtu iššūkiu. Mat jei avarija nutiktų naktį ar poilsio dieną, paprasčiausiai nebūtų kam jos laiku lokalizuoti.

„Gyventojai, kurių daugiabučius prižiūrime, tikrai gali būti ramūs. Įvykus avarijai arba gedimui naktį ar poilsio dieną, jie nebus palikti likimo valiai. Užtenka apie problemą pranešti mūsų skambučių centrui ir į ją bus nedelsiant reaguojama. Naudodamiesi skambučių centro paslaugomis operatyviai ir nepertraukiamai gauname visus gyventojų pranešimus, pageidavimus bei kitą reikalingą informaciją. Tai užtikrina informacijos priėmimą 24 valandas per parą ir efektyvų klausimų sprendimo koordinavimą“, – akcentavo bendrovės „Nemuno būstas“ direktorė Jolanta Volteraitytė.

Pašnekovės teigimu, skambučių centre registruojami visi be išimties gyventojų pranešimai, todėl nė vienas jų nepasimeta.

Pasiteiravus, kaip vienas avarinės tarnybos ekipažas suspėja aptarnauti visus namus, kuriems reikia operatyvios pagalbos, J.Volteraitytė šyptelėjo: „Skambučių centras, registruojantis gedimus, suskirsto juos pagal nustatytus prioritetus. Pagal iš anksto patvirtintą tvarką sudėliojami svarbūs ir mažiau svarbūs iškvietimai. Būtent todėl pavyksta išvengti vadinamųjų eilių, o gyventojai laiku sulaukia pagalbos“.

Gyventojai, kurių daugiabučius namus administruoja „Nemuno būstas“, visą parą budintį avarinės tarnybos ekipažą gali išsikviesti paskambinę į skambučių centrą telefonu 8 700 55966.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close