Sporto varžybos, skirtos LR konstitucijos dienai paminėti

Spalio 25 d. Jiezno gimnazijoje vyko kasmetinės sporto varžybos, skirtos Lietuvos Respublikos konstitucijos dienai paminėti. Šiose varžybose dalyvavo jaunųjų šaulių komandos iš 5 mokyklų.

Komandos varžėsi trijose rungtyse: stalo teniso, smiginio ir baudų metimo. Stalo teniso varžybose varžėsi komandos po du žaidėjus. Po varžybų paaiškėjo, kad stalo teniso raketes geriausiai valdo Šilavoto pagrindinės mokyklos Klebiškio pagrindinio ugdymo skyriaus komanda (vadovas Liudas Kurtinaitis). Antroje vietoje liko Jiezno gimnazijos komanda (vadovas Sigitas Žalys), kuriai nusileido Birštono gimnazijos jaunieji šauliai (vadovas Jonas Juozaitis).

Smiginio varžybose taikliausi buvo Išlaužo pagrindinės mokyklos jaunieji šauliai (vadovas Rolandas Meškauskas). Jiems pavyko įveikti Jiezno gimnazijos merginų komandą bei Balbieriškio pagrindinės mokyklos Kunigiškių pagrindinio ugdymo skyriaus jaunuosius šaulius (vadovas Gintaras Budrikas). Šioje rungtyje komandas sudarė 5 nariai.

Skaičiuojant individualiai panorusių išbandyti rankos ir akies taiklumą surinktus taškus paaiškėjo, kad pirmąją vietą užėmė Aurimas Tadaravičius iš Išlaužo pagrindinės mokyklos. Jam nusileido Lukas Senavaitis iš Klebiškio, o trečiąją vietą užėmė Vytenis Arbačiauskas iš Jiezno gimnazijos.

Baudų metimo (15×15) varžybose geriausiai pasirodė Birštono gimnazijos komanda, kuri aplenkė Kunigiškių, bei Jiezno komandas. Individualiame baudų mėtyme nepralenkiamas buvo Šarūnas Lukošius iš Kunigiškių komandos. Jam ant kulnų lipo, tačiau antras liko Evaldas Petraška iš Birštono gimnazijos komandos. Įnirtingiausia ir azartiškiausia kova vyko dėl trečiosios vietos – tik po dviejų pakartojimų paaiškėjo, kad taikliau baudas metė Gintarė Kaminskaitė iš Jiezno gimnazijos.

Po varžybų ir iškilmingų apdovanojimų visi jaunieji šauliai buvo pavaišinti Jiezno gimnazijos valgyklos gamintais gardumynais.

 

„Naujojo Gėlupio“ informacija

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close