PR. „Pildyk“ kviečia už 29 euro centus bendrauti kiek tik norisi

„Pildyk“ savo draugams suteikė galimybę bendrauti kiek tik norisi – su nauju savaitiniu planu jie gauna neribotą kiekį skambučių ir SMS žinučių visame „Tele2“ ir „Pildyk“ tinkle. Kitaip tariant – nevaržomą bendravimą beveik su kas antru žmogumi Lietuvoje!

 MESKENAS

Ir visa tai – tik už 0,29 Eur, arba 1 Lt, per savaitę. Be to, planą užsisakę klientai pigiau gaus ir mobiliojo interneto – 1 GB jiems kainuos tik 0,72 Eur savaitei.

Bendravimo laisvė

„Tele2“ ir „Pildyk“ vartotojų ratas nuolatos plečiasi – kartu sudėjus, tai jau yra pusė Lietuvos. Norėjome, kad žmonės, kurių draugų ir artimųjų ratą daugiausiai sudaro mūsų klientai, galėtų tarpusavyje bendrauti neribodami savęs ir už kiekvienam prieinamą kainą. Be to, pasiūlymas yra savaitinis, tad leidžia patogiai planuoti savo išlaidas“, – pasakojo Dominyka Jonušienė, „Pildyk“ prekės ženklo vadovė.

Kaip gyvena meškėnas?

„Naujasis „Pildyk“ pasiūlymas turi ypatingą ambasadorių – meškėną. Jis jau spėjo pasirodyti reklaminiame klipe ir įgijo aibę gerbėjų. Meškėną pasirinkome neatsitiktinai – jis labai patiko „Pildyk“ draugui Džeronimui, reklamoje gavusiam jį vietoje įprasto žiurkėno. Taip ir su nauju pasiūlymu – moki mažiau, o gauni ir geriau, ir daugiau“, – sakė D. Jonušienė.

 

Meškėnas yra įprastas Šiaurės Amerikos gyventojas, o Lietuvoje kol kas sutinkamas retai. Gyvena medžių drevėse, uolų plyšiuose, tačiau mėgsta ir žmonių sodus, priemiesčius bei šiukšlynus.

Tarp žmonių gajus įsitikinimas, kad meškėnai vandenyje plauna savo maistą ir smulkius daiktus, pavyzdžiui, akmenėlius. Vis dėlto, mokslas dar to neįrodė.

Su „Pildyk“ – viskas paprasta

Norintys užsisakyti naują „Pildyk“ pasiūlymą gali tą padaryti siųsdami SMS su raktiniu žodžiu MESKENAS tel. 1556. Žinutės kaina – 0,05 Eur. Pasiūlymą aktyvavus, apie tai bus pranešta SMS žinute.

Beje, kadangi Džeronimas laukė žiurkėno, plano užsakymui suveiks ir toks raktažodis – ZIURKENAS.

Pasiūlymo laikas – ribotas, tad verta paskubėti.

Plačiau apie „Pildyk“ pasiūlymus, jų galiojimą bei sąlygas galima sužinoti artimiausiame „Tele2“ salone arba interneto svetainėse www.pildyk.lt.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close