Stakliškiečiai įveikė „VDU-2“ (GALERIJA)

Penktadienio pavakare Prienų kūno kultūros ir sporto centre vykusiose Regionų krepšinio lygos (RKL) varžybose Stakliškių „Stakliškėms“ rezultatu 76:65 pavyko įveikti Kauno „VDU-2“ komandą.

DSC_6625

 

galerija0906

 

Jau pirmąjį kėlinį Stakliškių komandai pavyko įsiveržti į priekį 16:15, tačiau įpusėjus varžyboms, antrąjį kėlinį aikštelės šeimininkai pralošė 32:34. Trečiajame kėlinyje svečiai iš Kauno dar labiau užspaudė Stakliškių krepšininkus ir į priekį įsiveržė su dar 10 taškų didesniu skirtumu – 50:62. Vis tik, ketvirtasis kėlinys buvo ypač sėkmingas aikštelės šeimininkams ir nuolat klystantys svečiai ne tik, kad prarado visą turėtą skirtumą, bet ir pralaimėjo nemažu skirtumu – 76:65.

Naudingiausiu šių varžybų žaidėju vėl tapo Tomas Čerkunovas. Jam per šias varžybas pavyko įmesti 24 taškus ir atkovoti 18 kamuolių.

 

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close