Stakliškiečiai sudrebino areną (GALERIJA)

Sausio 23 d. vakarą Prienų sporto ir pramogų arenoje vyko Regionų krepšinio lygos rungtynės, kuriose susitiko Stakliškių „Stakliškės“ ir Marijampolės „Sūduvis“.

DSC_6451

 

galerija0906

Jau patį pirmąjį kėlinį marijampoliečiai parodė galintys nesunkiai pasipriešinti stakliškiečiams. Jie labai greitai susikrovė keleto taškų persvarą ir nė per vieną tašką nenorėjo leisti aikštelės šeimininkams prisiartinti prie jų. Pirmąjį kėlinį nugalėję grėsmingu rezultatu 17:24, „Sūduvos“ krepšininkai ir antrame kėlinyje atkakliai skubėjo į priekį. Tačiau stakliškiečiams pavyko sustabdyti priešininkus ir antrame kėlinyje atsikovoti du taškus – 41:46. Po ilgosios pertraukos aikštelės svečiai kaip mat vėl palaužė stakliškiečių gynybą ir gana greitai padidino skirtumą iki 54:64. Ketvirtajame kėlinyje įvyko tai, ko turbūt niekas nesitikėjo. Stakliškiečiai tarsi, atsibudę puolė marijampoliečius iš pasalų ir greitai rezultatas pakrypo aikštelės šeimininkų naudai. Aidint finalinei varžybų sirenai, stakliškiečiai šventė neįtikėtiną vieno taško pergalę – 83:82. Daugiausiai taškų (18) šiose varžybose pelnė Tomas Černukovas.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close