„Pyragų diena“ Birštono savivaldybėje

Lapkričio 6 d. Birštono savivaldybės merė N. Dirginčienė, mero pavaduotojas J. Aleksandravičius ir Administracijos darbuotojai prisijungė prie TV3 išsipildymo akcijos ir surengė „Pyragų dieną“. Akcijos dalyviai kvietė kolegas vaišintis savo keptais pyragais ir aukoti „Išsipildymo akcijos“ fondui. Visi susirinkusieji ne tik degustavo gardžius pyragus, bendravo, dalinosi receptais, bet ir palaikė kilnią idėją – paremti sergančius, likimo nuskriaustus vaikus.

 

Jau kelerius metus lapkričio 6 d. TV3 kviečia švęsti „Išsipildymo akcijos“ įkvėptą ir tradicija jau tapusią „Pyragų dieną“. Tądien visi yra kviečiami kepti pyragus, neštis juos į darbą ar mokslo įstaigą, pyragų gabalėlius raginami pardavinėti kolegoms, o surinktas lėšas aukoti „Išsipildymo akcijai“. „Pyragų dieną“ surinktos lėšos skiriamos padėti mažiesiems ligoniukams ir likimo nuskriaustiems vaikams. Šiemet „Išsipildymo akcija“ pristato septynias istorijas, kurių herojukams pagalbos reikia labiausiai. Gerumo ranka bus ištiesta ne tik Lietuvos vaikams, bet ir karo baisumus kenčiantiems Ukrainos mažyliams. Dar vienas šių metų „Išsipildymo akcijos 2014“ tikslas − padėti ypatingų gabumų turintiems mūsų šalies vaikams, kurių talentui ugdyti labai reikia mūsų visų pagalbos. Visi Lietuvos žmonės bus kviečiami dalintis išskirtinių talentų turinčių vaikų istorijomis. Vienas talentingasis iš šių mažųjų taps šiųmetės akcijos herojumi. Prisidėdami prie šių kilnių tikslų, kaip ir kasmet, šiemet „Išsipildymo akcijoje“ ir vėl noriai dalyvauja daugybė žinomų žmonių, Lietuvos pramogų pasaulio atstovų, visuomenės veikėjų.

 

Birštono savivaldybės informacija

 

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close