PR. Vasaros naktimis „Pildyk“ kviečia bendrauti nemokamai

Ilgomis vasaros naktimis miegoti norisi mažiau, todėl daugiau laiko lieka bendravimui. Kad ilgais vakarais nebūtų pamirštas nė vienas draugas ar giminaitis, išankstinio mokėjimo paslauga „Pildyk“ savo vartotojams būtiniausias paslaugas tiesiog dovanoja.

 140627_iliustracija regioniniam_tempk i nakti

Visą vasarą nauji ir esami „Pildyk“ vartotojai naktimis savo tinkle galės skambinti, rašyti SMS ir naršyti mobiliajame internete nemokamai. Visa tai – tiesiog papildant sąskaitą, be jokių papildomų įsipareigojimų.

 Būtiniausios paslaugos – nemokamos

Visomis būtinomis mobiliojo ryšio paslaugomis – pokalbiais, trumposiomis žinutėmis ir mobiliuoju internetu – „Pildyk“ tinkle vasaros naktimis nemokamai galės naudotis tiek nauji, tiek esami paslaugos vartotojai.

 „Vasaros, o kartu ir atostogų sezoną pradedame nauju šūkiu – „tempk į naktį“. Dabar pasipildę sąskaitą, „Pildyk“ vartotojai naktimis tarpusavyje gali bendrauti neribotai, o naršymas mobiliajame internete taip pat nieko nekainuos. Visiems „Pildyk“ draugams linkime ilgų ir bendravimo pilnų vasaros naktų“, – sakė Dominyka Jonušienė, „Pildyk“ prekinio ženklo vadovė.

 Norint bendrauti „Pildyk“ tinkle ir naršyti mobiliajame internete vasaros naktimis nemokamai, vartotojams tereikia pasipildyti ryšio sąskaitą norima suma. Nemokamų vasaros naktų paslauga bus aktyvinta automatiškai – tam nereikės siųsti jokių paslaugos užsakymo SMS.

 Kiekvieną kartą pasipildžius sąskaitą, nemokamos paslaugos galios 30 dienų – iki pat šių metų rugpjūčio 31 d.

 Daugiau „Pildyk“ draugų – pigesnis bendravimas

Nemokamai bendrauti „Pildyk“ tinkle dabar galima ir dienomis. Pakvietus draugą, kuris naudojasi kita išankstinio mokėjimo paslauga, pradėti naudotis „Pildyk“, net pusę metų bus galima neribotai kalbėtis ar rašyti SMS savo tinkle.

 „Šiandien „Pildyk“ naudojasi daugiau nei milijonas vartotojų šalyje, todėl nemokamos paslaugos padės dar labiau sumažinti ryšio išlaidas“, – sakė D. Jonušienė.

 Pakviesti draugą naudotis „Pildyk“ paslaugomis galima prisijungus prie savitarnos svetainės „Mano.pildyk.lt“. Draugas apie kvietimą bus informuotas SMS žinute.

 Jam pradėjus naudotis „Pildyk“ paslaugomis, abu draugai gaus trumpąją žinutę su unikaliu kodu. Išsiuntus jį trumpuoju numeriu 1556 (žinutės kaina – 0,15 Lt), bus aktyvuotas nemokamų pokalbių ir paslaugų planas. Bendrauti tarpusavy bei su kitais „Pildyk“ draugais už 0 ct tarifą bus galima iki pat Kalėdų.

 Plačiau apie „Pildyk“ pasiūlymus, jų galiojimą bei sąlygas galima sužinoti artimiausiame „Tele2“ salone arba interneto svetainėje www.pildyk.lt

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close