LESTO plečia bendradarbiavimą su Lietuvos paštu: 45 paštai aptarnaus LESTO klientus

Šalies elektros skirstymo operatorius AB LESTO plečia bendradarbiavimą su AB Lietuvos paštu. Valstybės valdomos bendrovės sutarė, jog nuo liepos 1 d. LESTO klientai bus aptarnaujami 45-iuose paštuose visoje Lietuvoje.

 Tai numatančią sutartį dėl atsiskaitymo knygelių išdavimo paslaugų plėtros birželio pabaigoje pasirašė LESTO ir Lietuvos paštas.

 LESTO ir Lietuvos paštas pradeda naują partnerystės etapą. Bendradarbiavimas su Lietuvos paštu atveria galimybę klientams paslaugas gauti patogiose vietose, nes paštai veikia miestų centruose. Atėję į nurodytus paštus, LESTO klientai atsiskaitymo knygelę galės gauti kreipdamiesi į juos aptarnaujančius pašto darbuotojus“, – teigia AB LESTO generalinis direktorius Aidas Ignatavičius.

 Be to, pasak A. Ignatavičiaus, nurodžius vartotojo kodą (knygelės numerį), išduodamoje knygelėje Lietuvos pašto darbuotojai įrašys patikslintus kliento elektros apskaitos skaitiklio paskutinius apmokėtus rodmenis.

 Atsiskaitymo knygelės gavimas bus toks pat paprastas ir patogus, kaip ir LESTO klientų aptarnavimo centruose. Atsiimdami knygelę, klientai galės atlikti ir mokėjimus už suvartotą elektros energiją. Tuo pačiu primename, jog klientai, turintys prieigą prie interneto, gali įsigyti visas LESTO paslaugas per www.manoelektra.lt svetainę“, – sako A. Ignatavičius.

 Lietuvos pašto generalinė direktorė Lina Minderienė teigia, jog pradėjus bendradarbiauti su LESTO, Lietuvos pašto klientams bus dar paprasčiau ir patogiau pasinaudoti kasdieninėmis paslaugomis.

 Vienas didžiausių Lietuvos pašto privalumų – platus paslaugų teikimo vietų tinklas. Siekiame, kad paštai taptų ta vieta, kur gyventojai galėtų greitai ir patogiai susitvarkyti svarbiausius reikalus – ne tik išsiųsti ar atsiimti siuntas, bet ir apmokėti mokesčius, išsiųsti perlaidą, gauti vartojimo kreditą, o nuo šiol ir atsiimti LESTO atsiskaitymo knygelę“, – sako L. Minderienė.

 Pagal pasirašytą sutartį LESTO paslaugos bus teikiamos 45-iuose paštuose: Trakuose, Zarasuose, Molėtuose, Prienuose, Vilkaviškyje, Lazdijuose, Naujoje Akmenėje, Radviliškyje, Pakruojyje, Šilalėje, Kėdainiuose, Utenoje, Ukmergėje, Jonavoje, Biržuose, Kretingoje, Marijampolėje, Telšiuose, Pasvalyje, Visagine, Šalčininkuose, Druskininkuose, Mažeikiuose, Anykščiuose, Rokiškyje, Raseiniuose, Kaišiadoryse, Tauragėje, Kupiškyje, Skuode, Švenčionyse, Šilutėje, Varėnoje, Plungėje, Kelmėje, Joniškyje, Jurbarke, Ignalinoje, Šakiuose. Taip pat didžiausiuose šalies miestuose – Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje ir Alytuje – esančiuose centriniuose paštuose.

 LESTO per Lietuvos pašto skyrius surenka apie penktadalį visų mokėjimų už suvartotą elektros energiją.

 Martynas Burba, AB LESTO atstovas ryšiams su visuomene

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close