„Aš ir tu – sportuokime kartu“

Gegužės 17 d. Šilavote vyko seniūnijos sporto šventė „Aš ir tu – sportuokime kartu“. Į sporto šventę susirinko gausus būrys Šilavoto seniūnijos gyventojų, kurie savo jėgas galėjo išbandyti net penkiose sportinėse varžybose.

DSC_0538

 

Šventę pradėjusi renginių organizatorė Saulė Blėdienė visiems palinkėjo turiningai praleisti laisvalaikį ir pristatė sportinių varžybų teisėjus Liudą Kurtinaitį ir Eimantą Lapinską. Varžybos prasidėjo šaškių turnyru, kuriame dalyvavo 14 žaidėjų. Stipriausas šioje sporto šakoje buvo Vytautas Petraška, laimėjęs pirmąją vietą, antroji vieta atiteko Mykolui Blėdai, o trečiąją vietą užėmė jauniausias dalyvis Rojus Aleksandravičius. Žaisti stalo tenisą panoro 21 dalyvis. Geriausiai sekėsi Ignui Radzevičiui, iškovojusiam pirmąją vietą, antroji vieta atiteko Remigijui Jarmalai, o trečioji – Povilui Masikoniui. Išbandyti savo akies ir rankos taiklumą susirinko dar gausesnis dalyvių būrys. Smiginio varžybose dėl apdovanojimų kovojo 26 dalyviai. Taikliausias buvo Nerijus Terechovas, kuris laimėjo pirmą vietą, antroji buvo Jolita Brundzaitė, o trečioji vieta atiteko Ignui Radzevičiui. Šventėje varžėsi ir krepšinio aistruoliai. Mėtyti baudas užsiregistravo net 24 šventės dalyviai. Geriausiai sekėsi Aurimui Senavaičiui, Paulinai Kliokytei ir Bartui Aleksandravičiui. Daugiausiai emocijų ir palaikymo sulaukė krepšinio 3×3 varžybos, kuriose varžėsi keturios komandos. Pirmąją vietą iškovojo komanda „Vaikai“ (kapitonas Vidmantas Mieldažys), antroji atiteko Klebiškio komandai (kapitonas Paulius Lučka), tretieji buvo komanda „Šilas“ (kapitonas Žygimantas Blėda). Pasibaigus visoms varžyboms, nugalėtojams diplomus ir medalius įteikė Šilavoto seniūnijos seniūnė Neringa Pikčilingienė. Padėkos raštais buvo apdovanoti ir varžybų teisėjai Liudas bei Eimantas. Šventės organizatoriai nuoširdžiai dėkoja sporto šventės rėmėjams, verslininkams Vilmai ir Antanui Pažėrams bei ūkininkams Vidai ir Antanui Radvilavičiams, kurie visus šventės dalyvius vaišino sumuštiniais ir saldumynais.

Saulė Blėdienė,

kultūrinių renginių organizatorė

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close