Prasidėjo petankės sezonas

Sekmadienį, gegužės 11 dieną, Birštone petankės trejetų turnyru prasidėjo šio žaidimo sezonas. Turnyre dalyvavo trejetai iš Birštono, Šiaulių, Utenos ir Kauno.

Birstono komanda

Iš dešimties varžybose dalyvavusių komandų „Birštono“ trejetas laimėjo antrą vietą. Trijulėje žaidė Irma Gedminaitė, Vytautas Gedminas ir Paulius Bagdanavičius.

Pirmiausia birštoniečiai susitiko su „Vėtros“ komanda, kurią nugalėjo tik 1 taško skirtumu 12:13. Dėl I vietos teko jėgas išbandyti su „Dukto“ komanda iš Šiaulių, kuriai birštoniečiai pralaimėjo 7 taškų skirtumu ir liko antroje vietoje. Dėl trečios vietos susikovė „Vėtra“ ir RAM iš Šiaulių, kurių dvikova baigėsi „Vėtros“ pergale.

Paguodos žaidime pirmoji vieta atiteko „Karo“ trejetui, antroji – „A3 Satrebla“ ir trečioji – „Tie tai geri“.

Šeštadienį „Birštono“ trejetas Vytautas Gedminas, Vytautas Vaitkevičius ir Paulius Bagdonavičius dalyvavo „Baltic cup“ varžybose, kurios vyko Šiauliuose. Iš ten vyrų komanda grįžo laimėjusi garbingą pirmąją vietą ir taurę. „Baltic cup“ žaidynėse dalyvavo 14 komandų iš Lietuvos, Latvijos ir Estijos.

Moterų komandai A3-APČI, kurios sudėtyje buvo ir Irma Gedminaitė, nepasisekė – iš 8 komandų užėmė 8 vietą.

Tačiau reikia tikėtis, kad prasidėjęs sezonas pagerins visų petankės žaidėjų rezultatus ir reitingus.

Stasė Asipavičienė

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close