Rajoninis „Patrepsynės“ turas

Štai ir atitrepsėjome rajoninį „Patrepsynės“ turą. Tokio būrio šokėjų nesitikėjome, tačiau labai džiaugėmės jų sulaukę. Visi vaikai labai gražiai pasirodė, puikiai sušoko išmoktus šokius ir pradžiugino komisiją pagarba ir meile lietuvių liaudies šokiui.

DSCF2433

 

Gyvai grojant Veiverių KLC ansambliui daug linksmiau šokti. Komisijos nariai L.Lukenskienė, D. Zagurskienė ir R. Šiugždinis negailėjo gražių žodžių vadovams ir šokėjams. Jų pastebėjimai labai vertingi ir skatinantys nenuleisti rankų bei toliau populiarintį Lietuvių liaudies šokį. Sėkmės visiems vadovams, negailėjusiems laiko ir dalyvavusiems su savo auklėtiniais konkurse: Dovilei Šatienei, Jadvygai Beikauskienei, Almai Liutkienei, Rasai Jurevičienei, Dariui Žilinskui, Daliai Venckienei. Nuoširdus ačiū šventės pagalbininkams ir rėmėjams : Veiverių seniūnijos seniūnui Vaclovui Ramanauskui, Linai Pažėrienei, VŠĮ „Veiveriečių sveikata“ ir vyr gydytojai Aldonai Leonavičienei, Veiverių PSPC ir  vyr gydytojai Linai Kazlauskienei, Cezarui ir Virginijai Pacevičiams, Ūkininkių sąjungos pirmininkei Astai Levickienei, Prienų vietos veiklos grupei vadovei Virginijai Žliobienei, Veiverių bibliotekos bibliotekininkei Oksanai Venckūnienei, Prienų muziejaus muziejininkei Snieguolei Ditkevičienei, Janinai Magdei  Venckūnienei, Veiverių Bendruomenės centrui ir vaišingajai Birutei Kazakevičienei. Jų dėka vaikai buvo apdovanoti prizais bei pavaišinti pietumis. Ačiū ir jauniesiems pagalbininkams. Po gražiai praleisto laiko norisi tik pasakyti: iki susitikimo kitais metais.

Daiva Venclovienė

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close