Alytiškės pasivažinėjimas su pažįstamu vyriškiu, baigėsi išžaginimu

Alytuje gyvenanti devyniolikmetė po pasivažinėjimo su pažįstamu vyru kreipėsi į policiją dėl išžaginimo. 

 

Mergina policijos pareigūnams nurodė, kad vasario 18 dienos vakare, ją pas mamą nuvežti turėjo pažįstamas 25 metų vyriškis, gyvenantis Alytuje. Tačiau vyriškis pasuko kitu keliu ir nusivežė merginą į savo senelės namus, Alytaus r., Alovės sen. Atėmęs galimybę priešintis, vyras merginą išžagino.

Pagalbos devyniolikmetė paprašė pas savo draugę, ji iš žagintojo senelės sodybos draugę parvežė namo. Pasijutusi saugi, mergina apie išžaginimą pranešė Alytaus apskrities vyriausiajam policijos komisariatui. Dėl išžaginimo įtariamas L. R., gimęs 1988, gyvenantis Alytuje, sulaikytas ir uždarytas į areštinę.

Įvykio aplinkybės tikslinamos.

 

 

Alytaus aps. VPK informacija

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close