P.Gražulis atsisakė „turkštis“ pirtyje su nuoga Vėsaite

Viešoje informacijoje yra skleidžiama, jog Seimo narys P. Gražulis Strasbūre pašiurpino europiečius ir privertė nepatogiai jaustis kolegas iš Lietuvos. Delegacijos nariai skleidžia įvairiausius gandus, kurie visiškai neatitinka tikrovės.

„Noriu pranešti, jog  Europos Tarybos Parlamentinės Asamblėjos metu nerinkau jokių parašų ir net oficialiai nepasisakiau asamblėjos metu. O rusai visada tik puola nors Genadijaus Ziuganovo su kuriuo neva aš bičiuliškai šnabždėjausi išvis nebuvo. Manau, jog ši šmeižto akcija prasidėjo, nes atsisakiau „turkštis“ su nuoga Vėsaite ir kitais delegacijos nariais pirčių komplekse po delegacijos posėdžių, bet pasirinkau kultūrinę programą po Baden Badeno pilis. Matyt supyko, jog nepritariau tokioms europietiškoms vertybėms, kur visi nuogi žaidžia pirtyse.“,- pažymėjo Seimo narys P.Gražulis

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close