Nuklodamas žemę margaspalviu kilimu, auksinis ruduo Jiezno gimnazijos prailgintos grupės ugdytiniams dovanojo gražią staigmeną. Išdažytos sienos, naujos grindys – tai tik naujų iniciatyvų, gražių sumanymų pradžia. Lapkričio šeštoji šios grupės lankytojams buvo ypatinga, nes jie galėjo ištarti ačiū visiems, kurių dėka tądien suspindo jų akys, o lūpos nedrąsiai tarė padėkos žodžius. 

Tėvelių vardu noriu padėkoti visiems, kurie buvote šalia ir kartu vaikams kūrėte jaukią aplinką: grupės auklėtojoms Rasai Valatkaitei, Irenai Skulsčienei, Jiezno gimnazijos direktoriui Povilui Veteriui, pavaduotojai Danutei Bajorienei, mokytojai Romutei Bubnienei, Naujosios Ūtos direktoriaus pavaduotojai Reginai Žvirblienei, Reginos Garbaravičienės labdaros fondui, Airijos lietuvių bendruomenės atstovei Jolitai Jaskonytei, Jiezno parapijai.

Už saldžias šventinio renginio vaišes tariame ačiū LR Seimo nariui Vytautui Kamblevičiui ir Prienų rajono savivaldybės tarybos narei Loretai Jakinevičienei.

Vaikų rankomis padaryti ir svečiams padovanoti atvirukai, gėlių žiedai įžiebė vilties žiburėlį, tikėjimą, kad dar daug gerų darbų, gražių akimirkų bus ateityje.

 

Erika Švenčionienė,

Prailgintos dienos grupės ugdytinės Urtės mama

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close