Prienų skyriaus nariai dalyvaus mokymuose

Balandžio 12 dieną vyko Prienų ir Birštono skyrių pasitarimas. Pasitarime dalyvavo Prienų skyriaus pirmininkas Vytautas Kamblevičius, atstovai Prienų rajono savivaldybės Taryboje – mero pavaduotoja Loreta Jakinevičienė, Tarybos narys Cezaras Pacevičius, jaunimo lygos pirmininkas Mantvydas Prekevičius, kiti partijos nariai. Birštono skyriui atstovavo šio skyriaus pirmininkas Arvydas Plančiūnas. Pasitarimo metu aptartos Prienų ir Birštono skyrių bendradarbiavimo galimybės, apibrėžtos mokymų sritys, bendros veiklos gairės, kalbėta apie pasiruošimą Lietuvos Respublikos Seimo rinkimams, įvardintos esminės problemos su kuriomis susiduria Prienų ir Birštono savivaldybių gyventojai, diskutuota dėl jų sprendimo būdų.

Prieš pasitarimą vyko Prienų skyriaus jaunimo lygos posėdis. Kaip informavo jaunimo lygos pirmininkas Mantvydas Prekevičius, balandžio mėnesį jaunimo lygos nariai planuoja aktyviai dalyvauti akcijoje ,,Darom“, Jaunimo solidarumo dieną paminėti tvarkydami Ašmintos seniūnijoje esantį Žarijų piliakalnį. Sutarta, kad Jaunimo solidarumo diena bus minima kartu su Birštono skyriaus jaunimu.
Balandžio 5, 6 dienomis Prienų skyriaus lygos pirmininkas Mantvydas Prekevičius dalyvavo mokymuose-diskusijoje. Buvo diskutuota ne tik su jaunimu, bet ir su Savivaldybės darbuotojais, savivaldybei pavaldžių įstaigų atstovais. Mokymų metu įvardintos jaunimo problemos Prienų rajono savivaldybėje, diskutuota apie jų atsiradimo priežastis, ieškota galimų sprendimo būdų. Anot pirmininko, tokie mokymai skatina ir stiprina bendradarbiavimo formas tarp valstybinio, nevyriausybinio sektorių jaunimo politikos srityje. Džiugu, kad bus parengtas jaunimo problemų sprendimo planas.
Prienų skyriaus pirmininkas Vytautas Kamblevičius informavo, kad šiais metais vienas iš skyriaus veiklos prioritetų – įvairių mokymų organizavimas. Už juos bus atsakinga pirmininko pavaduotoja Loreta Jakinevičienė, mokymus ves Dalė Daiva Gasparavičiūtė. Kaip sakė Loreta Jakinevičienė, pasirinktos lyderystės, komandos įgūdžių, psichologinio atsparumo įgūdžių formavimo sritys. Mokymuose galės dalyvauti ir Birštono skyriaus nariai.

Prienų skyriaus informacija

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close