Trečią kartą kvies festivalis šeimai „Čia visa Lietuva“

Gegužės viduryje Rumšiškėse visus – nuo pačių mažiausiųjų iki sukaupusiųjų gražią gyvenimo patirtį – suburs jau tradicija tapęs festivalis šeimai „Čia visa Lietuva“. Lietuvos liaudies buities muziejuje rinksis tie, kam nesvetimas noras puoselėti gražiausias tautos tradicijas ir stiprinti patį svarbiausią – tarpusavio ryšį.

„Kodėl jau treti metai rengiame šį festivalį? Todėl, kad prasminga suteikti progą turiningai leisti laisvalaikį. Organizuodami renginį, skiriame labai didelį dėmesį, kad tai, ką siūlome, suteiktų džiaugsmą ir daug įvairiausių įspūdžių įvairaus amžiaus ir skirtingų pomėgių žmonėms. Matydami susirinkusius besišypsančius vaikus, jų tėvus, senelius, suprantame, kad atspindime jų poreikius. Tarptautinė šeimos diena – labai gera proga būti kartu ir visą savaitgalį skirti nekasdieniškoms pramogoms po žiemos pasiilgtoje gamtoje“, – teigė festivalį organizuojančios VšĮ „Combo concert“ direktorius Arūnas Eitutis.

Gegužės 12–13 d. visi – tiek suaugusieji, tiek vaikai – skirtingose Lietuvos liaudies buities muziejaus vietose galės įvairiausiomis formomis semtis pačių geriausių emocijų. Ką veikti ir ką pamatyti ar išgirsti ras visi – nuo šokių ar dainų mėgėjų iki gurmaniškų patiekalų degustuotojų. O kur dar ne kas dieną galima pažintis su lietuvių liaudies kultūra, tradicijomis, papročiais?


Festivalio programa kvies lankyti parodas, koncertus, žaisti liaudies ir modernius žaidimus, išbandyti atrakcionus, aplankyti amatininkų muges ir ūkininkų turgų su gausybe unikalių lietuviškų gaminių, sveikų lietuviškų produktų.

Festivalio šeimai „Čia visa Lietuva“ dalyviai ir svečiai atidarys ir ilgai lauktą namelių ant ratų sezoną. Atvykusieji su kemperiu ne tik turės galimybę paįvairinti kasdienybę, bet ir nakvoti muziejaus teritorijoje – visą savaitgalį negalvojant apie kelionę namo turiningai, linksmai ir įsimintinai leisti laisvalaikį su šeima.

„Čia visa Lietuva“ jau tapo tradicija, tačiau kasmet renginys vis didesnis, vis daugiau siūlantis ir vis daugiau dalijantis. Taigi visiems gamtos grožio ir turiningo laisvalaikio pasiilgusiesiems šventės organizatoriai pažada, kad  „Čia visa Lietuva“ ne tik suburs, bet ir užburs.

 

Daugiau informacijos teikia

„Čia visa Lietuva“ atstovė ryšiams su visuomene

Indrė Sekevičienė

Tel. + 370 620 32720

El. p. naujienos@combo.lt

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close