Dešimtąjį partijos ,,Tvarka ir teisingumas“ kongresą pasitinkant

Balandžio 21 dieną Kauno muzikiniame teatre vyks dešimtasis, jubiliejinis, partijos ,,Tvarka ir teisingumas“ kongresas. Kongrese dalyvaus daugiau kaip 500 delegatų iš visos Lietuvos. Minint partijos įkūrimo dešimtmetį, bus apžvelgtas sudėtingas ir turiningas veiklos kelias, įvairiomis nominacijomis, medaliais, padėkos raštais apdovanoti aktyviausi partijos nariai.


Keliaudami dešimties metų keliu, vadovavomės partijos strategija, nuostatomis. Buvo ir pakilimų, ir sunkių laikotarpių, patyrėme ne vieną nuoskaudą, pamatėme daug neteisybės, šmeižto, kurie buvo nukreipti į mūsų partijos lyderį, Prezidentą Rolandą Paksą. Tačiau mes nepalūžome, o sustiprėjome, įgavome daugiau politinės patirties, susitelkėme bendriems darbams, siekiams. Todėl šiandien drąsiai galime tiegti, kad mūsų partija – tai tvirta, solidi, turinti tvirtą ir aiškią poziciją šalies ekonominiais, socialiniais, užsienio ir vidaus politikos klausimais partija.
Galime didžiuotis, kad mūsų partijos nariai aktyviai dalyvauja Europos parlamento, Lietuvos Respublikos Seimo ir rajonų savivaldybių tarybų veikloje. Daug dėmesio skiriame partijos plėtrai. Per pastaruosius tris metus partijos narių skaičius padidėjo tris kartus. Šiandien partijoje jau yra daugiau kaip šešiolika tūkstančių narių. Džiugina ir tai, kad mūsų gretose yra daug jaunimo. Dauguma jų turi aukštąjį išsilavinimą, kas trečio partijos nario amžius nesiekia trisdešimt penkerių metų. Šių jaunų, ambicingų naujos kartos politikų dėka stipriai padidėjo partijos narių skaičius rajonų skyriuose. Šiuo metu didžiausi Raseinių, Prienų, Klaipėdos rajono, Aleksoto-Vilijampolės skyriai. Šiuose skyriuose yra daugiau kaip šeši šimtai partijos narių, todėl jie gausiausiai atstovauja kongrese. Negaliu nepaminėti ir atsakingiausiai bei nuoširdžiai dirbančių skyrių pirmininkų – Remigijaus Ačo, Egidijus Vilimo, Remigijaus Žemaitaičio, Rimo Antano Ručio, Kęsto Komskio, Rolando Jonikaičio, Sigito Karbauskio, Vinco Plikančio, Daivos Matonienės, Onutės Giedrienės, Vygaudo Molio, Gedimino Rudžionio, Osvaldo Katino, Algirdo Genevičiaus, Valerijono Bernoto, Kęstučio Gudelevičiaus, Vaido Pavilonio.

Šiame kongrese bus patvirtinta rinkiminė partijos programa į Lietuvos Respublikos Seimą, iškelti šių metų tikslai ir uždaviniai, pakoreguoti partijos įstatai, suteikti papildomi įgaliojimai partijos tarybai.
Artėja rinkimai į Lietuvos Respublikos Seimą. Mūsų partija jiems rimtai ir atsakingai ruošiasi. Mes sieksime laimėti kuo daugiau mandatų, kad galėtume įgyvendinti partijos programinį lozungą „Už tvarką ir teisngumą Lietuvoje“, pateisinti piliečių lūkesčius, nes to atkakliai siekėme visą dešimtmetį.

Partijos ,,Tvarka ir teisingumas“
pirmininko pirmasis pavaduotojas
Vytautas Kamblevičius

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close