Situacijų komedija „Boeing Boeing“ lankysis Prienuose

Kokybiško laisvalaikio teatras „Domino“ balandžio 18 dieną Prienų kultūros ir laisvalaikio centre pristatys seksualiąją situacijų komediją „Boeing Boeing“. Tai – spektaklis, sulaukęs ne tik milžiniško populiarumo visame pasaulyje, bet ir patekęs į Gineso rekordų knygą.

Komedijos režisierius – jau „Domino“ teatro gerbėjams (ir ne tik) puikiai pažįstamas – Dainius Kazlauskas. Jo statyti spektakliai „Vyrai pagal skelbimą“, „Pianistai“, „Tobuli melagiai“, „Psichai“ – labai vertinami ir lankomi visoje Lietuvoje iki šiol.

Balandžio 18 d. spektaklyje vaidins gerai žinomi veidai: Gytis Pintulis, Valentinas Krulikovskis, Renata Kutinaitė, Justina Nemanytė, Agnė Levickaitė bei Karina Stungytė.

Bernaras – jaunas, žavus amerikietis architektas, gyvenantis Paryžiuje. Kur kas labiau už architektūrą jis mėgsta… moteris! Taip! Dailias, seksualias, nenuspėjamas… O kuo jų daugiau, tuo gyvenimas tik įdomesnis! Trys jo sužadėtinės stiuardesės dirba skirtingose avialinijų kompanijose. Kaip patogu! Viskas, ko reikia, tai atidžiai suderinti tvarkaraščius, kad jos niekada viena kitos nesutiktų. Šiai žaviai idiliškai rutinai vadovauja ištikima tarnaitė Berta, o į svečius užsukusiam vaikystės draugui Roberui belieka tik pavydėti. Iki tol… kol koją pakiša didysis progresas: nauji „Boeing“ lėktuvai tampa didesni, galingesni ir… greitesni! Nutinka tai, kas ir turėjo nutikti: Bernaro sužadėtinių tvarkaraščiai susipina…

Komedijos pabaiga nustebins visus. Ir, maža to… Žiūrovų laukia išties seksualus ir intriguojantis netikėtumas!

Bilietus galite įsigyti visose Kakava.lt kasose (internetu, VAGA knygynuose, Maxima kasose) bei internetu www.dominoteatras.lt.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close