Kovo 29 d. 10 val. Prienų kultūros ir laisvalaikio centre didžiojoje salėje, vyks policininko profesijos pristatymas

Prienų ir Birštono policijos bendruomenės pareigūnės kviečia 10-12 klasių mokinius susipažinti su policininko profesija, aplankyti specializuotų padalinių (Aro, Kriminalinės policijos biuro, Lietuvos policijos mokyklos ir kt. ), stendus dalyvauti pareigūnų ir moksleivių pokalbiuose- diskusijoje.

Diskusijoje dalyvaus policijos pareigūnai iš Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato, Marijampolės apskrities vyriausiojo policijos komisariato, Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato, Lietuvos policijos mokyklos, Lietuvos kriminalinės policijos biuro, Antiteroristinių operacijų rinktinės „Aras”.

Renginį ves – kandidatė į Lietuvos policijos kursantus- Veiverių Tomo Žilinsko gimnazijos, 12 klasės mokinė Augustė Kveragaitė.

Diskusiją moderuos: Prienų rajono savivaldybės tarybos narys Andrius Grumadas.

Renginio trukmė iki 2 val.

Labai laukiame atvykstant!

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close