Darbą pradeda naujasis VšĮ „Tulpės“ sanatorijos vadovas

VšĮ Tulpės direktorius su Birštono savivaldybės mere

Sausio 15 d. viešosios įstaigos „Tulpės“ sanatorijos darbuotojams Birštono savivaldybės merė Nijolė Dirginčienė pristatė naująjį sanatorijos direktorių Paulių Jonavičių. Jis pakeitė ilgametę, profesionaliai dirbusią sanatorijos vadovę Liuciją Patinskienę.

Paulius Jonavičius laimėjo Birštono savivaldybės 2023 m. lapkritį skelbtą konkursą sanatorijos direktoriaus pareigoms eiti ir sanatorijai pradėjo vadovauti nuo sausio 15 d. „Pristatau iniciatyvų, į inovacijas orientuotą, motyvuotą profesionalą, turintį daugiau nei 15 metų vadovaujamo darbo patirtį. Tikiu, kad naujasis vadovas sėkmingai tęs pradėtus darbus, užtikrins sanatorijos strateginių tikslų įgyvendinimą, didelį dėmesį skirs teikiamų paslaugų kokybei, įgyvendins inovatyvių, unikalių paslaugų projektus, įsitrauks į mokslinę veiklą“, – pristatydama naują vadovą sakė Birštono savivaldybės merė N. Dirginčienė.

Kauno Technologijos universitete ekonomikos ir rinkodaros magistro laipsnį įgijęs P. Jonavičius darbo karjerą pradėjo kaip viešbučio ir sveikatingumo centro padalinio Kaune vadovas. Vėliau priėmė naujus iššūkius ir tapo „Girstučio“ sporto komplekso direktoriumi bei įkūrė mokymo plaukti užsiėmimus ir dienos vasaros stovyklas organizuojančią įmonę.

P. Jonavičius sako, kad pradėjęs darbą pirmiausia detaliau susipažins su įstaigos veikla, įvertins esamą situaciją, parengs strategiją, veiklos planus ir užtikrins veiklų tęstinumą. Naujasis vadovas tiki, kad jo turima patirtis sveikatinimo, sporto paslaugų sferose prisidės prie VšĮ „Tulpės“ sanatorijos veiklos efektyvumo didinimo.

VšĮ „Tulpės“ sanatorija yra asmens sveikatos priežiūros įstaiga, teikianti medicininės reabilitacijos ir sveikatinimo paslaugas, aktyviai dalyvaujanti Lietuvos gyventojų sveikatos bei gyvenimo kokybės gerinime. Tai pirmoji Birštone įsikūrusi sanatorija, turinti ilgametes gydymo mineraliniu vandeniu ir gydomuoju purvu tradicijas.

Birštono savivaldybės informacija

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close