Laisvės gynėjų dienos minėjimas Išlauže

Ankstyvą sausio 12 dienos rytą Išlaužo seniūnijos parke vyko minėjimas „Sulaukę laisvės akimirkos“.

Prie Čiudiškių seniūnaitijos seniūnaičio Tautvydo Žukausko sukurto laužo rinkosi Išlaužo pagrindinės mokyklos mokytojai ir mokiniai, Išlaužo seniūnijos darbuotojai, seniūnaičiai. Visada pasitempę, kupini rimties ir nešini vėliavomis, vadovaujami Rolando Meškausko, atžygiavo Išlaužo jaunieji šauliai. Iškilmingą minėjimą posmais ir istoriniais faktais pradėjo Išlaužo laisvalaikio salės renginių organizatorius Deividas Dubinovas ir Išlaužo bibliotekos bibliotekininkė Irma Židonienė.

Skambėjo Lietuvos Respublikos himnas, Išlaužo seniūnijos seniūno Tomo Skrupsko kalba. Su pagarba jaunieji šauliai vardijo prieš 33 metus sausio 13-ąją tragiškai žuvusiųjų vardus ir pavardes. Jautrius ir prasmingus žodžius tarė Išlaužo pagrindinės mokyklos direktorė Rasa Žilinskienė. Parkas pasipuošė mokinių atneštomis neužmirštuolėmis, skambėjo dainos kurias, kartu su mokytoja Aldona Armoniene, dainavo visi dalyviai.

Karšta arbata sušalusius dalyvius vaišino Išlaužo seniūnijos darbuotojos.

Išlaužo bibliotekos bibliotekininkė Irma Židonienė

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close