Policijos pareigūnai konfiskavo labai didelį kiekį kvaišalų

Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Organizuoto nusikalstamumo tyrimo skyriaus pareigūnai kartu su Lietuvos kriminalinės policijos biuro bei Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Organizuoto nusikalstamumo tyrimo valdybos pareigūnais sulaikė 3 piliečius: du 26 m. ir vieną 25 m. amžiaus vyriškius, kurie neteisėtai disponavo labai dideliu narkotinių ir psichotropinių medžiagų kiekiu. Pas minėtus asmenis rasta ir išimta apie 90 kg psichotropinės medžiagos, dar žinomos kaip 3-chlormetkatinonas bei 63 000 eurų. Juodojoje rinkoje minėto kiekio medžiagos vertė yra apie 1.5 mln. eurų.

Sulaikytiems asmenims pareikšti įtarimai pagal LR BK 260 str. 3 d. dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti arba neteisėto disponavimo labai dideliu narkotinių ar psichotropinių medžiagų kiekiu. Už šią nusikalstamą veiką įstatymas numato iki 15 metų laisvės atėmimo bausmę.

Visiems trims įtariamiesiems Alytaus apylinkės teismo nutartimi paskirta kardomoji priemonė ‒ suėmimas 3 mėnesiams. Įtariamieji neteisti, anksčiau teisėsaugai nėra žinomi.

Ikiteisminį tyrimą atlieka Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Organizuoto nusikalstamumo tyrimo skyriaus pareigūnai, tyrimui vadovauja Kauno apygardos prokuratūros prokurorė Nomeda Urbonavičienė.

Alytaus apskr. VPK

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close