Poilsis Lietuvoje: kur bent trumpam galima pabėgti nuo kasdieniškų rūpesčių?

Tie, kas nuolat dirba intensyviai, galiausiai pradeda jausti, jog metas yra pailsėti. Tiesa, savaitgaliai yra tam ir skirti, tačiau buvimas nuolat toje pačioje namų erdvėje taip pat gali sekinti. Tam, kad nereikėtų naudoti žiemos ir vasaros atostogų, galima pasirinkti ir savaitgalines keliones, kurios padės atsipūsti ir pailsėti nuo rutiniškų savaičių. 

Tie, kas mėgsta sveikatinimo poilsį

Idealus poilsis dviems Lietuvoje yra ten, kur vyrauja platus SPA centrų kompleksas, o tai yra Birštonas arba Druskininkai. Čia galima rasti ne tik gana prabangius viešbučius, SPA centrus ar sanatorijas, bet ir svečių namus, kuriuose vyrauja šiuolaikinis namų interjeras, todėl galėsite pabūti visiškai kitoje auroje bei atgaivinti savo sielą.

Tiek Birštone, tiek Druskininkuose galima atrasti gausybė centrų, kurie siūlo įvairiausias procedūras ir masažus, kurie padeda dar labiau atsipalaiduoti. Tie, kas mėgsta ramesnį poilsį rekomenduojama rinktis Birštoną, nes šis miestas yra gana mažas ir tylus. Na, o tie, kas nori daugiau aktyvaus veiksmo bei keliauti kartu su visa šeima, tuomet drąsiai galite rinktis Druskininkus. 

Tie, kas negali be jūros

Jūra išties turi savitą atgaivinimo ritualą, kuris padeda išlaisvinti visas neigiamas mintis. Nors ir esame įpratę, kad prie jūros vykstame tik vasarą, tačiau čia galima atvykti bei puikiai pailsėti ir šaltuoju metų sezonu. Tokiai savaitgalio išvykai puikiai galite rinktis Klaipėdą ir Palangą, o tie, kas nori labiau vienatvės ir ramybės – Nidą. Net ir šaltuoju metų sezonu atrasti čia sezoniškų veiklų bei pailsėsite nuo miesto triukšmo. 

Tie, kas mėgsta ežerus

Dabartinėje rinkoje gausu įvairiausių poilsio namelių ir vilų, kurios yra siūlomos būtent savaitgalinėms kelionėms. Jeigu norite, kad ežero krantas būtų visai šalia, geriausių variantų reikėtų dairytis Trakų, Varėnos bei Molėtų apylinkėse. Jose galima rasti ir daugybė pramogų, kurios yra susijusios su vandeniu – valčių, baidarių, vandens dviračių ar net jachtų nuoma. Taip pat dauguma tokio tipo namelių siūlo kubilo ir pirčių paslaugas, todėl idealus savaitgalis garantuotas!

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close