Vasarą palydėjome sportuodami

Patys geriausi dalykai gyvenime, atrodo, baigiasi greičiausiai. Vasara taip pat bėgo nubėgo… Vaikų laukia mokyklos, darželiai…

Norėdamos turiningai praleisti paskutines vasaros dienas rugpjūčio 27 dieną Prienų socialinių paslaugų centro socialinės darbuotojos Irena Danilevičienė ir Birutė Songailienė, dirbančios su šeimomis Prienų seniūnijoje, sukvietė vaikus su tėveliais į Prienų kūno kultūros ir sporto centro salę praleisti popietę sportuojant – žaidžiant kvadratą, krepšinį, estafetes ir kitus judrius žaidimus.

Nuostabiausia buvo matyti laimingus vaikus ir tėvus, jų bendravimą ir jausti visų mūsų bendrystę. Sportiškai palydėję vasarą tikimės, kad taip pat energingai pasitiksime ir rudenį – ne mažiau gražų, ypač spalvingą metų laiką.

Norime nuoširdžiai padėkoti visiems dalyvavusiems, taip pat Prienų kūno kultūros ir sporto centro direktoriui Audroniui Deltuvai už geranoriškai suteiktą galimybę sportuoti ir aktyviai praleisti laisvalaikį vaikų vasaros atostogų metu.

Socialinė darbuotoja Irena Danilevičienė

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close