Kokie ženklai rodo, kad jums verta rinktis pasiplaukiojimą baidarėmis?

Jei tik norėtume atsakyti į klausimą, kiek veiklų galime rinktis laisvu nuo darbo metu, tai, kažin, ar apskritai pavyktų tai padaryti, kadangi veiklų būtų tiek daug, kad, ko gero, net nepavyktų įvardinti konkretaus skaičiaus. Ir būtent toks didelis pasirinkimas yra viena iš tų priežasčių, kai žmonės ilgai negali sau atsakyti, ką veikti turint laisvo laiko. Tačiau, jei būsite šiek tiek atidesni, netruksite pastebėti, kad galbūt jūsų pats kūnas, būsena bei kitos aplinkybės nurodo, kokią veiklą vertėtų pasirinkti ir kokia atneštų daugiausiai naudos. Verta pabrėžti, kad plaukiojimas baidarėmis – taip pat ne išimtis: pasirodo, egzistuoja tikrai ne vienas požymis, kuris yra puikus orientyras, kad jums reikalinga veikla – pasiplaukiojimas baidarėmis.

Dirbate sėdimą darbą

Daugybė žmonių šiandien dirba sėdimą darbą, tačiau blogiausia – net ne tai: kur kas blogiau už sėdimą darbą yra sėdimas darbas ilgiau nei 8 valandos per parą. Taigi, belieka tik pridurti, kad toks gyvenimo būdas tikrai nėra toks geras, kaip gali pasirodyti. Galbūt tai ir būtų galima pavadinti jaukiu, ramiu ar netgi saugiu gyvenimo būdu, tačiau turite suprasti, kad jūsų organizmas ilgainiui jums už tai tikrai nepadėkos – nutukimo bei įvairių lėtinių ligų tikimybė išauga daugybę kartų. Taigi, fizinis krūvis jūsų kūnui yra tiesiog būtinas, o pasiplaukiojimas baidarėmis tampa puikiu sprendimu.

Skundžiatės miego kokybe

Prasta miego kokybė tik iš pirmo žvilgsnio atrodo mažai dėmesio vertas nusiskundimas. Iš tiesų prastos kokybės miegas, besitęsiantis net ir vos kelis mėnesius, jūsų sveikatai gali padaryti rimtos žalos, pavyzdžiui: dėmesio stoka, klaidos atliekant profesines užduotis, pajuodę paakiai, išsiblaškymas ir t.t. Tad, jei miego kokybė prasta, būtina kuo greičiau ieškoti išeičių, tačiau tai dar tikrai nereiškia, kad teks gerti vaistinius preparatus – miego kokybę galima pagerinti ir visiškai natūraliais būdais, pavyzdžiui, plaukiojant baidarėmis.

Patiriate daug streso

Kad ir kaip bebūtų gaila, tačiau stresas jau seniai tapo tuo veiksniu, su kuriuo kone kasdien susiduria labai daug žmonių. Dar svarbiau pabrėžti tai, kad stresas daro didelę žalą mūsų sveikatai ir gali sukelti netgi tokias ligas, kurių rezultatas – mirtis. Taigi, belieka tik pridurti, jei ir jūs esate vienas iš tų žmonių, kuriam dažnai tenka susidurti su stresu, tiesiog privalote ieškoti natūralių atsipalaidavimo, nusiraminimo būdų. Ir jų tikrai nereikės toli ieškoti – atminkite, kad pasiplaukiojimas baidarėmis padeda nusiraminti, atsipalaiduoti bei didina atsparumą stresui.

Jūsų imunitetas yra labai silpnas

Daugybė žmonių skundžiasi, kad jų imunitetas yra silpnas, ir, ko gero, nereikia ir sakyti, kokias pasekmes tai turi – dažnai susergama peršalimo ligomis, žaizdos gyja lėčiau, traumų padariniai būna didesni, po operacijų sveikstama kur kas lėčiau, o ir nuotaika dažnai būna prasta. Įdomu ir tai, kad žmonės išbando įvairius imuniteto stiprinimo būdus – kas rytą spaudžia ir geria sveikuoliškus kokteilius arba sultis; bėga maratonus; daro ankstyvą mankštą ir t.t., tačiau daugelis net nesusimąsto apie tai, kad reguliarūs pasiplaukiojimai baidarėmis taip pat yra puikus imuniteto stiprinimo būdas.

Taigi, jei jūs dirbate sėdimą darbą, skundžiatės, kad prasta miegate, patiriate daug streso, o galbūt tiesiog jūsų imunitetas yra nusilpęs, tai yra labai aiškūs ir akivaizdūs požymiai, kad jums reikalingas pasiplaukiojimas baidarėmis. Na, o, kad šiuo maloniu ir sveikatai naudingu užsiėmimu galėtumėte mėgautis kada tik panorėję, nepamirškite, kad verta investuoti į nuosavą baidarę. Pigu.lt siūlo daug dėmesio vertų pirkinių už patrauklią kainą.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close