Kokią buitinę techniką perkant geriau netaupyti?

Yra tam tikros prekės, ypač technikos ir kompiuterijos srityse, kurias perkant galima pataupyti. Perkant telefoną galima paaukoti vieną-kitą megapikselį, kompiuterį – rinktis kuklesnį procesorių ar vaizdo plokštę. Taip pat ir su buitine technika. Galima rasti ne vieną prietaisą, kurio pirkimas ieškant kompromisų gali būti labai sėkmingas. Tačiau yra ir kita medalio pusė. Tam tikra buitinė technika turi būti maksimaliai naudinga ir efektyvi, nes kitaip jūsų gyvenime ji neš tik sunkumus, o problemų nespręs bei naštos nepalengvins. Taigi, štai jums keletas patarimų, kokią buitinę techniką perkant nereikėtų ieškoti būdų taupyti!

Dulkių siurblys

Jeigu netrokštate kiekvieną sykį tvarkant namus vaikščioti su šepečiu ir „šiūpeliu“, reikia dulkių siurblio. Gero dulkių siurblio. Pasirūpinkite, kad jis būtų lengvas ir mobilus. Per dideli ir per sunkūs agregatai tik apsunkins judėjimą, ypač, jeigu reikia siurbti dideliame plote ar per kelis aukštus. 

Siurblys turėtų būti ir lengvai prižiūrimas. Drėgno siurbimo siurbliai yra geri ir našūs, tačiau iš jų reikia išpilti labai nešvarų vandenį, juos valyti bei kaskart ypatingai „aprūpinti“ dėmesiu. Sausesni siurbliai mažiau reiklūs, tačiau ir mažiau galingi.

Jeigu savo gyvenimo laiką norite skirti šeimai, hobiui, pramogoms ar bet kam, tik ne siurbliavimui – įsigykite siurblį robotą. Jis autonomiškai judės po namus ir siurbs šiukšles, dulkes, nešvarumus. Po kiek laiko jį ištuštinate ir galite vėl paleisti į darbą. Nors toks siurblys yra kiek brangesnis, bet investicija tikrai verta laiko ir išlaidų.

Kainas bei platų pasirinkimą rasite čia – https://www.varle.lt/dulkiu-siurbliai/

Orkaitė, viryklė bei mikrobangų krosnelė

Tai, kas susiję su maisto gaminimu bei produktų, su kuriais susiduriate n kartų per dieną – kokybe, neturėtų būti vieta kompromisams. Jeigu mikrobangų krosnelė negali atlikti visų reikalingų funkcijų – kam jos reikia?

Kadangi valgyti reikia po kelis kartus per dieną, jeigu viryklė – prasta, mikrobangė per silpna, o orkaitė negali pasiekti reikiamos temperatūros – pyktis, neviltis ir liūdesys kamuos tikrai dažnai. To buityje tikrai nereikia. Dėl šių priežasčių, būtent dėl neigiamų emocijų išvengimo ir kokybiškos, skanios kasdienos, verta įsigyti kuo geresnius, galbūt kiek brangesnius virtuvės buities įrenginius.

Orkaites, kaitlentes bei virykles rasite paspaudę ant šios nuorodos – https://www.varle.lt/stambi-virtuves-technika/

Šaldytuvas

Jeigu šaldytuvas yra per mažas arba nėra pakankamos erdvės šaldikliuose – kasdienybė tikrai pasunkėja. Pvz., pagausėjus šeimai beveik visada reikės keisti šaldytuvą, kuris galbūt tiko vienišiems žmonėms ar porai. Aišku, nebent svajojate kasdien vykti į parduotuvę…

Šaldytuve turėtų būti pakankamai vietos bent 4-5 dienų atsargoms. Kodėl? Ogi todėl, kad jums susirgus arba iškilus netikėtai situacijai, kartais geriau nekišti kojos iš namų. Jeigu šaldytuve pakanka vietos šaldytai vištai, vienam pakeliui pieno ir keletui kitų užkandžių, tai dar nereiškia, kad jūs turite gerą ir tinkamą šaldytuvą.

Jau geriau įsigyti tokį, kurio niekad neužpildysite, negu tenkintis tokiu, kuriame niekas nuolat netelpa.

Platus šaldytuvų pasirinkimas geriausiomis kainomis internete – https://www.varle.lt/saldytuvai/ 

Priešgaisrinės apsaugos sistemos

Buityje yra dar viena sritis, kur jokiu būdu nereikėtų ir nederėtų taupyti. Tai – saugumas. Tvirtos lauko durys, geros spynos, sandarūs ir tvirti langai bei be jokios abejonės – pakankama priešgaisrinės apsaugos sistema. Įstatymai dabar įpareigoja būstų savininkus turėti veikiančius dūmų detektorius. 

Taip pat naudinga turėti signalizaciją įsilaužimų atvejų bei gesintuvą, kuris leistų užgesinti kilusią liepsną. Saugumas ir sveikata tikrai nėra tos sritys, kur reikėtų taupyti.

Štai nuoroda, kur galėsite išsirinkti įvairių signalizacijų, apsaugos sistemų ir daviklių savo būstui – https://www.varle.lt/signalizacijos-apsaugos-sistemos-davikliai/.


Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close