Ar dalyvausite seniūnaičių rinkimuose? Ar seniūnaičiai gali daug prisidėti gerinant bendruomenės gyvenimą?

Romualdas Ruseckas

Rinkimuose dalyvausiu, tačiau nemanau, kad seniūnaičiai gali daug. Jie neatlieka ir jokios matomos veiklos. Antai, mūsų seniūnaitė žadėjo seniūnui perduoti, kad reikia šaligatvį remontuoti, informavo, kada kunigas kalėdos, ir pranešė apie vieno kaimyno mirtį. Gal kaime, kur atstumai didesni, seniūnaičiai labiau reikalingi, o mieste tai galėtume ir be jų apseiti.

Marija

Nedalyvausiu, nes nematau tinkamų kandidatų. Tie, kuriuos palaikyčiau, nenori, nes gal bijo papildomo darbo, o tie, kurie kandidatuoja, – nepatikimi. Seniūnaitis turėtų būti tarpininku tarp žmonių ir seniūnijos darbuotojų. O ką jie daro? Skundžia, kieno šuo naktį pabėgo ar dar dėl ko nors. Dauguma žmonių net nežino, kad tokie seniūnaičiai yra. Nesijaučia jų darbo ar rūpesčio, galima apsieiti ir be seniūnaičių.

Algimantas Sinkevičius

Dalyvausiu, nes man patinka dabartinė mūsų seniūnaitė. Galėtume ir vėl ją išrinkti. Nors aš nesikreipiau jokiu reikalu, bet žinau, kad kai kuriems žmonėms ji padeda, organizuoja įvairias veiklas – taigi yra žinoma ir matoma.

Gintarė Mozūrienė

Mažai žinau apie seniūnaičių veiklą. Kai man ko nors prireikia, aš pati į seniūniją nueinu, o seniūnaičių jokios veiklos nesu pastebėjusi ir net nežinau, ką jie turėtų daryti. Gal kaime jie labiau reikalingi, ten ne visi žmonės prireikus pajėgia į seniūnijos darbuotojus kreiptis, o seniūnijos darbuotojai nespėja visko sužiūrėti.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close