Vilma Deltuvienė

Aš mėgstu šilumą, man visai patinka tokie orai, gaila, kad nėra laiko maudytis. Žinoma, per karščius geriu daugiau vandens, stengiuosi nebūti saulės atokaitoje. Namuose nekaršta, kad saulė neprikaitintų, žaliuzes užsitraukiu. Sunkiausia – darbe: tvanku, kartais net silpna pasidaro. Dirbu ligoninėje, ten kondicionierių nėra, o „vėjelis“ negelbsti, juolab kad negali prie jo ištisai stovėti.

Gintautas Pokelevičius

Vasara man visiškai normali – jei dažniau tokie orai būtų, visi įprastume ir nustotume žiopčioti. Reikia džiaugtis šiluma, nes vasara tuoj baigsis. Kai ateis žiema, tada džiaugsimės šalčiu. Reikia džiaugtis visais orais, nors man pačiam smagiau, kai šilta. Aišku, per karščius geriame daugiau vandens, stengiamės ilgai nebūti saulėje, o atsigaivinimui kieme turime baseiną.

Julius Dereškevičius

                                                                              

Nuo karščio gaivinamės paprastais metodais – valgome ledus ir geriame daug vandens. Žinoma, kai yra galimybė ir laiko, maudomės, tik, gaila, kad Prienuose nėra kur maudytis, tenka kitur važiuoti. Karštis ir saulė – gerai, nereikia į brangius šiltų kraštų kurortus važiuoti, saulės, kartu ir vitamino D, gauname namuose.

Lina Pūkaitė

Nelabai džiaugiuosi karščiu, kai toks oras, gera tik prie tvenkinio gulėti. Dabar stengiamės gerti daug vandens, ilgai saulėje nebūti. Mano darbas dėkingas – dirbu ryte, kol dar nekaršta, dėl to sunkumų nekyla. O namus irgi saulė nelabai prikaitina, todėl nekaršta, tad tenka daugiau laiko būti kambaryje.

Onutė Senavaitienė

Slepiuosi nuo saulės, kiek galiu. Saulėje būti gerai tik tada, kai šalia yra ežeras ar koks kitas vandens telkinys. Šiluma gerai, bet karščiai jau pradeda varginti. Man atrodo, kad ši vasara – senoviška. Tokie karščiai būdavo, kai aš augau. Reikia džiaugtis vasara, nes tuoj ateis žiema ir pasiilgsime šilumos ir saulės. Man visoks oras tinka ir patinka – koks yra, prie tokio ir reikia prisitaikyti.

 

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close