Ar norėtumėt, kad Laisvės aikštėje būtų laikrodis?

Laimis Kamarauskas

Man laikrodžio aikštėje trūksta: būtų ir patogu, ir gražu. Žinoma, laikrodis turėtų būti išskirtinis, atspindintis Prienus – gal taptų ir miesto simboliu.

Atėnė Burbulevičiūtė ir Noja Barštytė

Laikrodis reikalingas – daug kam būtų patogu, ypač dieną, kai aikštėje daug pagyvenusių žmonių, nes jie ne visi turi telefonus. Laikrodis turėtų būti meniškas ir puošti aikštę, bet kartu galėtų ir dar kokią nors informaciją teikti, pavyzdžiui, rodyti temperatūrą. Jei jis taptų pagrindiniu Prienų aikštės akcentu, gal dar tiktų ir lentelės su nuorodomis, pavyzdžiui, kiek kilometrų iki artimiausių miestų.

Danutė Perskaudienė

Labai dažnai pagalvoju, kad aikštėje reikėtų laikrodžio. Įsivaizduoju, kad jis turėtų būti išskirtinis, papuoštas Nemuno vaizdu, sklandytuvu ar dar kažkuo, jokiu būdu ne elektroninis, bet su rodyklėmis, pakeltas aukščiau, kad matytųsi iš toli, derėtų prie fontano. Gal ir pasimatymus jaunimas pradėtų skirti po laikrodžiu, gal miesto simboliu taptų?

Dalia Maščinskienė

Laikrodžio reikia. Mano manymu, jis turėtų būti didelis, su aiškiai matomais skaičiais, galėtų ir temperatūrą, slėgį rodyti. Visiškai nesvarbu, ar laikas bus skaičiais rodomas, ar rodyklės bus, svarbiausia, kad atliktų savo funkciją. Žinoma, norėtųsi, kad būtų originalus, „prieniškas“.

Kęstas Marcinkevičius

 

Laikrodis aikštėje reikalingas, būtų gerai, kad ir termometras kartu būtų. Galėtų būti ir kokių nors rodyklių, pavyzdžiui, kiek kilometrų iki Birštono, Vilniaus ar kito Lietuvos miesto, o gal kiek iki Stadiono, Dvariuko ar pan. Laikrodžio dizainą, žinoma, turėtų parinkti specialistai, kad jis gražiai „įsipaišytų“.

Daiva J.

Mano manymu, laikrodis aikštėje nereikalingas. Kiekvienas dabar turi telefoną ir pasižiūri, kiek valandų. Laikrodžio įrengimas ir priežiūra kainuotų, gal geriau tuos pinigus kur nors kitur panaudoti.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close