Meras A. Vaicekauskas lankėsi Stakliškių seniūnijoje

Balandžio 21 d. Prienų r. savivaldybės meras Alvydas Vaicekauskas lankėsi Stakliškių seniūnijoje.

Pirmiausia meras ir Stakliškių seniūnas susitiko su neturinčiais vandens Gripiškių kaimo trijų daugiabučių namų gyventojais. Vienas šulinių, kuriais naudojosi gyventojai, išseko, o kitas buvo privatizuotas. Diskutuota apie galimus problemos sprendimo būdus. Bent vienas vandens šaltinis gyventojams būtinas, todėl sutarta, kad gyventojai nuspręs, kiek asmeninių lėšų gali skirti vandens gręžiniui ar šuliniui įrengti. Meras pažadėjo, kad ir Savivaldybė neliks nuošalyje – stengsis padėti gyventojams.

Meras taip pat lankėsi Vyšniūnuose, kur apžiūrėjo abiejų vietos bendruomenių patalpas. Prienų Justino Marcinkevičiaus bibliotekos Vyšniūnų padalinyje nelauktus svečius pasitiko bibliotekininkė Ž. Višniauskienė, tuo metu ruošusi parodą, skirtą V. Šekspyrui. Biblioteka, kaip ir vėliau aplankytas Pieštuvėnų padalinys, tvarkinga, šviesi, turi lankytojų.

Įvertinta kelio Intuponys–Rodomislė, dėl kurio į merą kreipėsi gyventojai, būklė. Kelias išties prastas, sunkiai išvažiuojamas. Seniūnas patikino, kad rangovai žadėjo kelią sutvarkyti, kai tik leis oro sąlygos.

Šios išvykos metu aplankytas ir Stakliškių gimnazijos Pieštuvėnų ikimokyklinis skyrius.

Meras Alvydas Vaicekauskas planuoja ir toliau bent vieną kartą per mėnesį, atsižvelgdamas į gyventojų prašymus, pastabas, vykti vis į kitą Prienų r. savivaldybės kampelį iš anksto nesuderintu maršrutu. Šių apsilankymų tikslas – dar artimiau susipažinti su rajonu, padėti gyventojams spręsti esančias problemas ir užkirsti kelią būsimoms. Kartu tai bus puiki proga pasidžiaugti gražiomis rajono žmonių iniciatyvomis ir nuveiktais darbais.

Meras kviečia visus Prienų r. savivaldybės gyventojus išsakyti problemas, kreiptis pagalbos, teikti pasiūlymus, pasidžiaugti gražiais pavyzdžiais.

Rašykite el. paštu meras@prienai.lt, skambinkite tel. (8 319) 61 102 .

 DSC_0810

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close