„Prienai“ nugalėjo „Jelgavą“

Sausio 12 d. antrą BBL etapą Prienų krepšininkai pradėjo rungtynėmis su „Jelgavos“ komanda.

Po pirmo kėlinio „Prienai“ pirmavo 5 taškų skirtumu (22:17). Antras kėlinys baigėsi rezultatu 32:25 prieniškių naudai. Trečio kelinio pradžioje padidinę skirtumą iki 31 taško, jį užbaigė rezultatu 68:37. Ketvirtame kėlinyje staigmenų nebuvo, ir „Prienai“ šventė vienuoliktą (skaičiuojant ir reguliarųjį sezoną) pergalę iš eilės. Galutinis rungtynių rezultatas 93:68.

Nugalėtojams daugiausia taškų pelnė Gediminas Orelikas (21), Tautvydas Šležas ir Arnas Labuckas (po 15), Paulius Ivanauskas (13). Daugiausia atkovotų kamuolių taip pat G. Oreliko sąskaitoje.

Latvijos komandoje rezultatyvumu pasižymėjo Keithas Chamberlainas, pelnęs 17 taškų, Arturas Duselis – 12 taškų, Edgaras Kruminis – 11 taškų.

Sausio 19 d. „Prienų“ komanda žais LKL rungtynes su Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ komanda.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close