PR. Perki išmanųjį telefoną? Su „Pildyk” antrą gausi nemokamai!

Žinote tą gerą jausmą, kai nusipirkęs vieną šokolado batonėlį, antrą gauni dovanų? O dabar įsivaizduok, kad nusipirkęs išsvajotą išmanųjį telefoną, dovanų gauni dar vieną! Skamba neįtikėtinai? Pasinaudojus nauja „Pildyk” akcija tai taps realybe. Tereikia pirkti išmanųjį ASUS ZENFONE 2, o „Pildyk“ už tą pačią kainą pridės galingą ASUS ZENFONE C.

 

Tiesa, akcijos laikas ir išmaniųjų kiekis yra riboti, tad būtina paskubėti! Juk gerų dalykų niekada nebūna per daug.

 

Nustebink mylimuosius arba naudok abu

„Išmaniuosius žmonės šiandien keičia daug dažniau – atsiranda stilingesnių, galingesnių, modernesnių modelių, kuriuos norisi išbandyti. „Pildyk” siūlo daug negalvoti ir tai padaryti dabar pat, o svarbiausia – gauti antrą telefoną dovanų. Galėsite jį padovanoti mylimam žmogui arba palepinti save ir naudoti abu telefonus!”, – apie akciją pasakojo prekių ženklo „Pildyk“ vadovė Dominyka Jonušienė.

 

Gauti „ASUS ZENFONE C“ nemokamai galės „Pildyk“ klientai, nusipirkę išmanųjį telefoną „ASUS ZENFONE 2“ ir pasirašę 24 mėn. sutartį dėl telefono kainos išsimokėjimo dalimis.

 

Beje, jei naujam išmaniajam dar nesate sutaupę reikiamos sumos – nieko tokio. Pradinę įmoką „Pildyk“ pasiūlys pasirinkti pagal savo poreikius ir galimybes. Sumokėjus 124 Eur pradinę įmoką, mėnesinė telefono įmoka bus tik 5,13 Eur. Su 74 Eur pradine įmoka telefonas kainuos 7,21 Eur/mėn., o su 60 Eur pradine įmoka – 7,88 Eur/mėn.

 

Telefonai veržliems ir stilingiems

Išmanųjį telefoną keisti norisi, tačiau modelių gausybėje niekaip neišsirenkate labiausiai patinkančio? ASUS ZENFONE 2 ir ZENFONE C tikrai verta išbandyti. Minimalistinis, tačiau solidus dizainas ir kruopščiai apgalvotos funkcijos pravers ir dirbantiems, ir aktyviai leidžiantiems laisvalaikį.

ASUS ZENFONE 2 5.0 LTE – išmanusis, dėmesį patraukiantis prabangiu korpuso dizainu ir ypač sklandžiu galingo „Intel Atom“ procesoriaus veikimu. Ir tai dar ne viskas – ASUS ZENFONE 2 turi kokybišką 8 MP kamerą, tad įsimintinas akimirkas galėsite drąsiai fiksuoti tiesiog telefonu. Tuo tarpu muzikos mėgėjams patiks pažangi garso optimizavimo technologija „SonicMaster“. Ji užtikrins ypatingą garso kokybę net jei muzikos klausote ausinėmis, o ne kolonėlėmis. Įprasta ASUS ZENFONE 2 kaina salone – 249 Eur.

Išmaniojo ASUS ZENFONE C 4.5. procesorius pasižymi geriausiu galios ir energijos suvartojimo santykiu savo klasėje. Beje, patikimas ne tik šio telefono programinės įrangos veikimas, bet ir ekranas – ypač stiprus „Gorilla Glass 3“ stiklas užtikrina didesnį telefono atsparumą smūgiams. Telefone įdiegtos pažangios „PixelMaster“ ir „SonicMaster“ funkcijos nudžiugins muzikos ir nuotraukų mėgėjus – vaizdo ir garso kokybe šis išmanusis tikrai nenuvils. Dovanojamo ASUS ZENFONE C kaina salone – 159 Eur.

Daugiau apie „Pildyk“ planus bei specialias akcijas galima sužinoti interneto svetainėje www.pildyk.lt, o apžiūrėti telefonus ir už gerą kainą nusipirkti labiausiai patinkantį – bet kuriame „Tele2“ salone.

Pildyk_vasaris

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close