„Bibliomūšis“ vėl pakvietė į biblioteką „Dzindzakę“

Antrus metus Lietuvos bibliotekose organizuojamas protų mūšis „Bibliomūšis“. Žaidimą organizuoja Lietuvos nacionalinės Martyno Mažvydo bibliotekos įgyvendinamas projektas „Bibliotekos pažangai 2“.

Prienų Justino Marcinkevičiaus viešosios bibliotekos komanda „Dzindzakė“, pernai sėkmingai dalyvavusi protų mūšyje, ir šiemet pasiryžusi kautis dėl kuo aukštesnės vietos turnyro lentelėje. Į pirmą „Bibliomūšio“ etapą „Dzindzakės“ komanda (kapitonė Laima Vabolienė) susirinko sausio 20 d. Šiais metais komanda atsinaujino – jos nariais tapo bibliotekos skaitytojai, bibliotekininkai, verslo ir valdžios atstovai: Prienų rajono savivaldybės mero patarėja Jūratė Zailskienė, Kauno teritorinės darbo biržos Prienų skyriaus darbuotojos Virginija Micevičiūtė, Diana Budbergienė, Jūratė Radzevičienė, Laura Jevstignejevienė, Prienų krašto muziejaus vyriausioji fondo saugotoja Ernesta Juodsnukytė, Prienų kultūros ir laisvalaikio centro darbuotojas Virgilijus Kedys, Prienų „Revuonos“ pagrindinės mokyklos mokytoja Irena Vincekienė, Nemuno kilpų regioninio parko vyriausioji specialistė Ramutė Milušauskienė, bibliotekos skaitytojai Mindaugas Kundrotas, Karolis Urbonas, Paulius Kazlauskas, Kimas ir Ignas Milušauskai. Stebėti žaidimą susirinko ir gausi palaikymo komanda.

„Dzindzakė“ pirmame žaidimo etape pasirodė puikiai. Sveikiname komandą!

IMG_4674

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close