Artėjant šv. Kalėdoms, siurprizą savo auklėtiniams parengė Birštono sporto centro treneris Kęstas Joneliūnas. Trumpam tapęs Kalėdų Seneliu, jis apsilankė jaunųjų futbolininkų treniruotėje.

Trečiadienį trenerio Kęsto Joneliūno auklėtiniai, baigę treniruotę Birštono gimnazijos sporto salėje, buvo nustebinti į salę įžengusio Kalėdų Senelio. Jaunieji futbolininkai nė nenutuokė apie tokią staigmeną, juolab, kad treneris šiuo metu nedirba. Vos išgirdę jo balsą, jie ėmė džiūgauti. O svečias atvyko ne tuščiomis. Dideliame dovanų maiše slėpėsi naujutėlaitės sportinės aprangos dviem vaikų komandoms. Sportinė apranga – Birštono sporto centro, rėmėjų ir asmeninė trenerio K. Joneliūno dovana mažiesiems sportininkams.

Be Kalėdų Senio dovanų neliko ir suaugusieji: Sporto centro direktorius S. Smailys, pavaduojantis treneris bei žiniasklaidos atstovai. Spalvingas aprangas gavę vaikai neslėpė džiaugsmo ir netrukus jomis pasipuošę tęsė treniruotę. Reikėtų pasakyti, kad treniruotės tęsinys buvo linksmas bei neįprastas: Kalėdų Senelis kartu su vaikais surengė draugiškas futbolo varžybas regbio kamuoliu.

Argi Kalėdos ne stebuklų metas?

 

Roma Sinkevičiūtė

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close