Prezidento taurė atiteko birštoniečių kaimynams – Prienų „Versmenei“

Praėjusį šeštadienį, lapkričio 14 d., Kėdainių rajone Vilainių rekreacijos ir sporto centre vyko LR Prezidento taurės finalinis konkursas „Lietuvos sveikuolis-2015“ Kaip ir kiekvieną rudenį, į finalinį renginį susirinko aktyviausi sveiką gyvenseną propaguojantys klubai ir kitos organizacijos.

Prieš Prezidento taurės finalinį konkursą savivaldybėse buvo organizuoti fizinio kūno įvertinimo konkursai pagal EUROFIT ir EGREPA testus.

Taigi, į Vilainius susirinko tikri sporto entuziastai, sveikuoliai. Nesvarbu kiek tau metų, svarbu, kad nori judėti, sportuoti ir būti su bendraminčiais. Tarp jų ir vaikų, jaunimo, suaugusių vyrų ir moterų, taip pat garbaus amžiaus senjorų, įkopusių į devintą dešimtį.

Finaliniame konkurse ir varžybose dėl Prezidento taurės dalyvavo 14 komandų iš įvairių Lietuvos vietovių. Daugelis komandų buvo itin gausios, tad ir kiekvieno nario gautas taškas artino prie pergalės.

Geriausiai sekėsi daug dalyvių turinčiai ir sportiškai Prienų sveikos gyvensenos klubo „Versmenė“ komandai, kuri surinkusi 703 taškus užėmė pirmąją vietą ir laimėjo pagrindinį prizą – Prezidento taurę. Antrąją vietą laimėjo Panevėžio „Rambyno“ sveikuolių komanda, surinkusi 566 taškus. Trečią prizinę vietą užėmė kita Panevėžio komanda „Atgaiva“ su 329 taškais, o Birštono sveikos gyvensenos klubas „Šilagėlė“, surinkusi 319 taškų, liko ketvirtoje vietoje.

Tačiau birštoniečiai dėl to nenusimena, nes Prezidento taure jie džiaugėsi trejus metus iš eilės, todėl reikia suteikti šansą ir kitiems.

Šilagėliečiai laimėjo kelias prizines vietas pagal amžiaus grupes.

12–13 m. amžiaus mergaičių grupėje I vietą laimėjo Gintarė Janušaitė, 14–15 m. amžiaus berniukų grupėje II vietą laimėjo Nerijus Pūras. 20–24 m. amžiaus moterų grupėje I vietą laimėjo Greta Gedminaitė, 25–29 m. amžiaus vyrų grupėje Mantas Baublys iškovojo II vietą. 40–44 m. metų amžiaus vyrų grupėje Ričardas Januška taip pat užėmė II vietą, o 45–49 m. amžiaus vyrų grupėje II vietą laimėjo Vytautas Gedminas.

Tarp 55–59 m. amžiaus moterų Aldona Žaliauskienė buvo trečia, o Nijolė Raiskienė – ketvirta.

Gerai sekėsi ir senjorams. Adolfas Lukauskas užėmė I vietą 70–74 m. vyrų amžiaus grupėje, Kazys Lukošius laimėjo I vietą 75–79 m. amžiaus grupėje. Stasė Belickienė užėmė 5 vietą 80-84 m. amžiaus grupėje. To paties amžiaus vyrų grupėje IV vietą užėmė Antanas Justinas Vilkas.

IMG_0117

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close